Medhufushi Island Maldivene 5 med halvpensjon 8 dager, fra kr 19 995

8 DAGER I SEMI DETACHED BEACH VILLA M.HALVPENSJON FRA KR 19 995,-

Medhufushi er en 5-stjerners idyllisk paradisøy med kritthvite strender, omgitt av turkise laguner. Hotellet tilbyr et stort utvalg av vannsport, spa, evighetsbasseng, stemningsfulle restauranter og villaer med vakker utsikt.

Pris per person i delt Semi Detached Beach Villa, m. halvpensjon 8 dager/7 netter:

10. oktober - 22. oktober: 21 900 kr
23. oktober - 10. desember: 23 620 kr
11. januar –15. februar: 26 800 kr
21. februar - 4. april: 26 800 kr
17. april - 30. april: 26 800 kr
1. mai - 10. juni: 19 995 kr

Hotellet 

Den koselige hotelløyen Medhufushi Island Resort har innbydende, pudderhvite strender og krystallklare laguner. Resortet tilbyr et lekkert evighetsbasseng, trimrom, og koselige villaer med fantastisk utsikt over lagunen. Hotellet har 4 spisesteder, spa og tennisbaner. De turkise lagunene er perfekt for mange typer vannsport, som blant annet snorkling, kanopadling og brettseiling. Dykkekurs og spennende utflukter tilbys også. Andre aktiviteter som bordtennis, brettspill, biljard er også populære på øyen.

Restauranter

I hotellets hovedrestaurant Malafaiy serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé, og her er det nydelig utsikt over stranden, lagunen og evighetsbassenget. På Al Fresco kan man beundre den vakre solnedgangen mens man nyter et utvalg drikkevarer og a la carte retter. Gourmet Menus er tilgjengelig for spesielle anledninger, og kan arrangeres på stranden eller på restaurantens terrasse. Forfriskninger serveres i Vilu Bar som ligger over lagunen.

Måltidsplan: halvpensjon eller fullpensjon.

Boenhetene 

Medhufushi har 112 forskjellige villaer og suiter, alle med utsikt over havet og åpen planløsning. Enhetene er bygget i maldivisk stil, med egen solterrasse og åpen, utendørs regndusj. I tillegg har de en sittegruppe med sofa, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Alle boenheter har også air condition, te- og kaffefasiliteter, safe, hårføner og minibar.

Semi Detached Beach Villa er 60m2, og har utsikt mot stranden. Villaen har himmelseng eller to enkeltsenger, utendørs regndusj og privat terrasse med solsenger og maldivisk huske (sofa). Det er to villaer ved siden av hverandre, med dør i mellom. 

Beach Villa er 128 m2, og har utsikt mot stranden, himmelseng eller to enkeltsenger, privat terrasse med solsenger og maldivisk huske (sofa). Utsikt mot stranden. 

Beach Villa Suite er perfekt for familier og venner, og rommer opp til fire personer. To sammenknyttede Beach Villaer utgjør en Beach Villa Suite. Suitene er utstyrt med sittegruppe, badekar, privat terrasse med solsenger og maldivisk huske (sofa). 

Water Villa er bygget på påler over vannet og har fantastisk utsikt over havet. Soverommet har glassvegg for optimal utsikt, og badet har dusj med separat badekar. Fra den private terrassen har man direkte tilgang til lagunen via en trapp. Terrassen er utstyrt med solsenger og maldivisk huske (sofa). 

Lagoon Suite er øyens mest luksuriøse boenhet, og ligger skjermet til ute på lagunen. Den derfor kan kun nås med egen dhoni (båt). Suiten har dobbelt badekar med havutsikt, utendørs regndusj, stor himmelseng, og stor stue med terrasse.

Beliggenhet

Medhufushi Island Resort ligger på Meemu Atoll, rundt en 50 minutter med sjøfly fra Male internasjonale lufthavn. 

Pris inkluderer:

- Fly Gardermoen - Male - Gardermoen 

- Medhufushi Island Resort: Semi Detached Beach Villa med halvpensjon, 7 netter

- Sjøfly t/r Male flyplass - Medhufushi Island Resort

- Flyskatter og avgifter

Les våre kunders tilbakemeldinger her...

* Reisen kan forlenges, og kombineres med Dubai og/eller Abu Dhabi.

* Mulighet for oppgradering av romkategori og måltidsplan.

* Priser gjelder per person i delt dobbeltrom, og forutsetter ledighet på hotell og i rimeligste bookingklasse på fly.

 

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.