Marjan Island Resort & Spa 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Marjan Island Resort & Spa 5*

5-stjernershotell ved havet i Ras Al Khaimah, med egen strand og et stort, innbydende utendørsbasseng. Hotellet har moderne rom med balkong, gratis WiFi, samt et variert utvalg av restauranter og fritidsaktiviteter for hotellgjester i alle aldre. 

Hotellet
På den kunstige øyen Marjan Island, i Ras Al Khaimah ligger Marjan Island Resort & Spa. Hotellet har en 80 meter lang sandstrand ut mot det rolige havet. Ved hotellet ligger "The Corniche” som er en 1 km lang promenade langs havet, med koselige kafeer, butikker og fiskemuligheter. La’mar er hotellets holistiske spa-senter med tyrkisk bad, fullt utstyrt treningssenter, steam rom, sauna og jacuzzi. Hotellet tilbyr et lekkert utendørs svømmebasseng, med solsenger, parasoller og bassengbar, samt et innendørs svømmebasseng for voksne. For de yngste hotellgjestene finnes barnebasseng, barneklubb, innendørs og utendørs lekeplass, samt et underholdningssenter for større barn. Det er muligheter for spill og moro for hele familien inkludert vannsport, sykling, med mer. I nærheten av hotellet er det muligheter for blant annet golf, flyturer, fallskjerm, fiske, dykking, ørkensafari med firehjuling, klatring, gåturer og kamelturer.

Rommene
Hotellet har 299 rom og suiter, i størrelsen 40m2-160 m2, med store balkonger og patioer med vakker utsikt over havet. Superior rom er hotellets standard rom, som har skrivebord, gratis WiFi, interaktiv flatskjerm-TV, safe, te- og kaffe-fasiliteter, to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Rommene har egne bad med regndusj, hårføner, badekåpe og slippers.

Restauranter
På Al Liwan serveres europeiske, internasjonale og lokale retter til frokost, lunsj og middag. Zaitouna House serverer libanesiske og andre retter utendørs, mens hotellets italienske restaurant Al Forno byr på Middelhavsmat og henførende havutsikt. Amouage lounge & terrace kan friste med shisha (vannpipe), og i tillegg har hotellet en arabisk tea lounge, og en pool bar som serverer lette måltider og forfriskende drikke. På hotellets strand er en strandbar hvor det serveres snacks og forfriskninger. Hotellet serverer ikke alkohol.

Beliggenhet
Hotellet ligger i Ras Al Khaimah, rundt en times kjøring fra Dubai. Kjøpesenteret Al Hamra Mall ligger bare en 5 minutters biltur unna hotellet, og den populære vannparken Ice Land Water Park tar det 10 minutter å kjøre til.

Kart