Marina Bay Suites 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Marina Bay Suites 4*

Nytt 4-stjernershotell rett på Dubai Marina, nær strand og den berømte promenaden The Walk med restauranter og kafeer.

Hotellet
Det nye hotellet Jannah Marina Bay Suites tilbyr 115 romslige suiter, et takbasseng med flott utsikt og gym. Den største fordelen med Marina Bay Suites by Jannah er den utmerkede beliggenheten! Her bor du 10-15 minutters gange unna både stranden, det store kjøpesenteret Marina Mall og promenaden The Walk med et godt utvalg butikker, restauranter og kafeer. Nærmeste metrostasjon ligger 10 minutters gange fra hotellet.
 
Restauranter
Hotellet har en restaurant som serverer frokost.
 
Rommene
Gjesterommene har vannkoker, safe og flatskjerm-TV, luftkondisjonering, sittehjørne, gratis Wi-Fi og bad med badekåper, tøfler, hårføner og gratis badeprodukter.
 
Beliggenhet:
Utmerket beliggenhet rett ved Dubai Marina, med direkte adgang til Marina Promenaden.  
Sharjah er 42 km fra Jannah Marina Bay Suites, mens Ajman ligger 49 km unna. Nærmeste flyplass er Al Maktoum internasjonale lufthavn, som ligger 20 km fra hotellet

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 13 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart