Maldivene

Reis til Maldivene hvis du vil oppleve tropiske paradisøyer med turkise laguner, kritthvit sand, svaiende kokospalmer og ren avslapping. På Maldivene er man så langt unna en stressende hverdag man kan komme, midt i Det indiske hav.
                                                                                                                                     
Paradis over og under vann
Maldivene er et paradis både over og under vann, med grunne laguner med krystallklart, og varmt vann. Under havoverflaten finnes vakre korallrev med fargerik fisk i alle størrelser og fasonger.
Maldivene er en øygruppe med totalt 1192 øyer, fordelt på 26 forskjellige atoller. Kun 202 øyer er bebodd, mens rundt 100 øyer er utbygget til hotellresorter. Utenfor de fleste øyer ligger korallrev som hindrer sterke strømmer og bølger å nå øyene. Fra mange av øyene kan man svømme ut til korallene, og nesten alle øyene har strender som strekker seg rundt hele øya. 
 
Hotelløyene
Hotellresortene er bygget på ubebodde øyer, med plass til kun et begrenset antall gjester. Her lever man i en egen verden hvor man slapper av, nyter stranden, havet, snorkling, solen, romantiske solnedganger, idylliske omgivelser og god mat. Man bor i små eller store bungalower, og måltidene inntas i åpne, eksotiske, hyttelignende restauranter med variert buffet. Mange hotell tilbyr muligheter for sportsaktiviteter som tennis, fotball, volleyball og innendørsspill (bordtennis, biljard, dart, sjakk), samt forskjellige vannaktiviteter.

 
Maldivene for alle
Reis til Maldivene for ren avslapping og kvalitetstid med familien, din kjære eller nære venner. Maldivene er den perfekte destinasjonen for bryllupsreiser, jubileer, barnefamilier og par. Mange hotelløyer er tilpasset barnefamilier, mens enkelte hotellresorter kun foretrekker voksne gjester.
Maldivene egner seg som reisemål hele året, med sin stabile temperatur på mellom +28°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Fra desember til april er den tørreste perioden.
 
Våre reiser til Maldivene
Vi reiser til Maldivene hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways, Turkish Airlines der man lander ved Maldivenes hovedstad Male. Herfra går det enten motorbåt og/eller sjøfly til din hotelløy. 

 
Den ultimate ferien er kombinasjonen storbyferie i Dubai eller Abu Dhabi med drømmeferie i Maldivene! Vi skreddersyr din reise!

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Destinasjon Maldivene

En r eise til Maldivene lar deg vil oppleve tropiske paradisøyer med turkise laguner, kritthvit sand, svaiende kokospalmer og ren avslapping. På Maldivene er man så langt unna en stressende hverdag man kan komme, midt i Det indiske hav. Paradis over og under vann Maldivene er et paradis både over og under vann, med grunne l...Les mer

Maldivene + Dubai

Kombiner smaken av 1001 Natt i en av verdens mest moderne storbyer- med kritthvite sandstrender på paradisøy i Maldivene. Nærmere paradis kommer du ikke! Bli med på et unikt eventyr som gir deg minner for livet! Besøk Dubai- Midøstens metropol der bare fantasien setter grenser! Når du har opplevd verdens høyeste bygning, eksklusive shoppingsentre...Les mer