Lux Maldives Resort 5*, 1 uke fra kr 27 535

Idyllisk ferieparadis med lekre strender og et godt utvalg av eksklusive boenheter, spisesteder og aktivitetstilbud. Her finner du ren luksus!

Hotellet 
Lux Maldives ligger på en vakker tropisk øy på 1800 *500 meter, omgitt av krystallklart, turkist vann. Dette idylliske ferieparadiset tilbyr eksklusive rom med åpen planløsning, 6 spisesteder, barer, to utendørsbasseng, treningssenter, og spa med avslappende massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Når man ikke bader, soler seg eller slapper av i den svale skyggen fra kokospalmer, kan man bli med på forskjellige vannsportaktiviteter, eller benytte hotellets spillrom med biljardbord, dart og karaokemaskin. Gratis tilgang til WiFi tilbys på kontorsenteret.
I regi av hotellet kan man bli med på et variert utvalg av spennende utflukter. Hotellet har gullsmed, barneklubb, tenåringsklubb, dykkesenter, og vannsportsenter. Om kvelden er det underholdning med levende musikk og DJ-er. Det er også en lege på øyen.  
 
Restauranter
Lux Maldives har to hovedrestauranter med buffet og temakvelder, fire á la carte restauranter med mat fra Midtøsten og Asia. Hotellresortet tilbyr også kafé, nattklubb, barer og poolbar med matservering. 
Velg opphold med kun frokost, halvpensjon, fullpensjon eller all Inclusive. Det er en egen frokostrestaurant for gjester som bor i hotellets romkategori vannvilla. 
 
Boenhetene
Lux * Maldives har totalt 193 rom, suiter og villaer, og alle har terrasse, air condition, bad med badekar og separat dusj, hårføner, telefon, minibar, safe, vannkoker, TV med DVD-spiller og gratis WiFi. Boenhetene på Lux har direkte tilgang til stranden eller lagunen.                        
    
Velg mellom følgende romkategorier:
 
Beach Pavilion er 65m², og har et lekkert bad med badekar, og privat hage med terrasse, samt utendørsdusj. Beach Pavilion er ideelle for opp til to voksne og et barn. 

Junior Suite er 70 m², og mer luksuriøst innredet enn Beach Pavilion, med et lekkert bad med badekar, og privat hage med terrasse, samt utendørsdusj. Passer for opp til to voksne og et barn. 
 
Beach Villa er 95m² og ligger i enkeltstående bungalower og har større terrasse enn junior suite.Villaen har lekkert bad med badekar, og privat hage med terrasse, samt utendørsbad. Passer for opp til to voksne og en ungdom. 
 
Water Villa er 71 ² og står på påler ute i vannet på østsiden av øyen, og har nydelig utsikt over Det indiske hav, og direkte adgang til lagunen. Vannvillaen har store vinduer og lekkert bad med romslig badekar.
 
Beach Pool Villa er 116m², og har privat terrasse med herlig utsikt over lagunen. Alle villaene har lekkert bad med dusj og separat badekar. Fra badet er det åpning ut mot den private hagen hvor det er terrasse, basseng og solsenger. 
 
Prestige Water Villa: er 98 m² og ligger over vannet, på vestsiden av øya, og er noe mer luksuriøst innredet enn de vanlige vannvillaene. Herfra er det fantastisk utsikt over Det indiske hav, samt direkte adgang til lagunen. Villaen har romslig soverom med ekstraseng, et stort bad med badekar og separat dusj. Terrasse med solsenger.  
 
Family Water Villa er det perfekte valg for en uforglemmelig familieferie. Villaen er 129m², har to soverom og ligger over vannet. Herfra er det fantastisk utsikt over Det indiske hav, samt direkte adgang til lagunen.
 
Beliggenhet 
Lux Maldives Hotel ligger på South Ari atoll, 35 minutter unna Male internasjonale lufthavn med sjøfly.
 
Transport
Fra Male internasjonale flyplass tar man enten sjøfly 35 minutter eller lokalfly og motorbåt til hotelløyen.
 
Hotellet anbefales for: utmerket for barnefamilier og par.
Mulighet for halvpensjon, fullpensjon og All Inclusive.

Priseksempel fra 10. januar til 1. februar og 14. februar til 12. og 2. mars til 6 juni 2016 
Pris per person i delt Beach Pavillion med frokost : kr 27 535,-
Disse prisene gjelder ikke for vinterferien eller påskeferien. (Vennligst send en forespørsel for prisforslag i disse periodene).

Pris inkluderer:
- Fly Gardermoen - Male  - Gardermoen 
- Lux Maldives: Beah Pavillion med frokost, 7 netter
- lokalfly og motorbåt t/r flyplass - Lux Maldives
- Skatter og avgifter


Bryllupsreise eller bryllupsdag?
Følgende er inkludert:
1. Ved ankomst (per rom per opphold): En T-skjorte, en pareo, en liten fruktkurv.
2. I løpet av oppholdet (per rom per opphold): En romantisk middag (drikke ikke inkludert), en flaske musserende vin, kake, stjernecruise, en romantisk blomstersengdekorasjon, en introduksjon i cocktaillaging, en seremoni med romantisk bad.
3. For alle opphold på 10 netter eller mer får man 1 gratis massasje per voksen i 45 minutter i hotellets SPA (mellom kl. 10. og 16).

 

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard.
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.