Luksus Dubai + Fujairah v. Det indiske hav. 7 dager fra 8450 kr

5-stjerners storbyferie i Dubai og badeferie ved Det indiske hav i Fujairah, på 4-stjerners strandhotell. 6 netter inkl. fly t/r, all transport & frokost.
7 DAGER / 6 NETTER
3 netter i Dubai + 3 netter i Fujairah

DUBAI
Reisen starter med 3 netter i Dubai. På utsiden av flyplassen venter sjåføren, som vil kjøre deg til hotellet for innsjekking. Transporten er felles med andre reisende. Dagen etter ankomst vil det holdes informasjonsmøte på hotellet, slik at du kan få mest mulig ut av ferien. Dagene i Dubai kan fylles med spennende utflukter, som for eksempelen tur med helikopter over Dubai, eller et besøk i verdens høyeste bygning Burj Khalifa på 828 meter. En jeepsafari i ørkenen, med orientalsk underholdning og middag er også et must å få med seg. Mulighetene er uendelige i Dubai.
Dubai har et solsikkert klima, fantastiske shoppingmuligheter, lekre hvite strender ut mot Den arabiske gulf, en herlig blanding av arabisk kultur og moderne arkitektur. Dubai konkurrerer om å være størst, først og best, og kan derfor tilby moderne fasiliteter og attraksjoner i verdensklasse. I områdene Deira og Bur Dubai kan du bli kjent med det mer opprinnelige, tradisjonelle Dubai. Her kan du kan seile en tur på den berømte viken og besøke den verdensberømte gull-souken (markedet) med gull og diamanter fra hele verden.

FUJAIRAH
Etter opplevelsesrike dager i Dubai, venter det lille emiratet Fujairah, som ligger på østsiden av den arabiske halvøyen. Etter under 2 timers kjøring fra Dubai, ankommer du Fujairah, og her bor du på et lekkert strandhotell rett ved Det indiske hav. Her er det den vakre naturen som dominerer, med lange, barnevennlige sandstrender og mektige fjell. Når man ikke slapper av på stranden, kan man dykke, bli med på fisketur, dra på oppdagelse rundt i Fujairah, og mer eventyrlystne kan oppleve ørkenen og vakre kilder i fjellene. Vanntemperaturen i Fujairah er ca. 25 grader året rundt. Emiratet har et stort nyåpnet kjøpesenter. Vil du bli kjent med emiratets historie, tidligere levesett og tradisjoner, bør du besøke museet i den eldre delen av Fujairah.

DUBAI 3 netter Pullman Jumeirah Lakes Towers 5*
Pullman Dubai Jumeirah Lakes Towers er et nytt, eksklusivt 5-stjernershotell nær Dubai Marina og strand.Hotellets gjester får fri tilgang til eksklusive Riva Beach Club på The Palm Jumeirah, hvor man får gratis solseng og håndkle (Verdi: 250 kr per person per dag). 

FUJAIRAH 3 netter: Fujairah Rotana Resort & Spa Al Aqah Beach 4*
Lekkert, barnevennlig hotell på stranden i Fujairah. Hotellet har svømmebasseng, tennisbaner, gym og et utvalg av spisesteder. 

Pris per person i delt dobbeltrom: kr 8 450,-
- 24. - 30. sept. 
Pris per person i delt dobbeltrom: 10 900 kr ,-
- 2. - 8. okt. (Velges denne datoen reiser man til Fujairah først).

All transport er felles med andre av 1001 Natt Reisers gjester. 
Reisen kan arrangers på andre datoer, privat. Ta gjerne kontakt for tilbud på ønsket avreisedato.

Reisen inkluderer:
- Fly tur/retur
- 3 netter på Pullman Jumeirah Lakes Towers i superior rom med frokost
- 3 netter på Fujairah Rotana Resort i Classic rom med frokost
- Felles transport (fra flyplass til hotell i Dubai, til hotell i Fujairah, til Dubai flyplass).
- Flyskatter og avgifter

Send forespørsel

Finner du ikke pris på reisen du ønsker? Send gjerne en mail til: og du vil motta et tilbud snarest mulig.

Send forespørsel

Informasjon

Temperatur og klima i Emiratene
Emiratene har et tørt, tropisk ørkenklima. I september-november og mars-mai er været i Emiratene som rundt Middelhavet på sommertid. De varmeste månedene er juli og august. Da er dagstemperaturen rundt 40 grader, mens temperaturen om kvelden er rundt 30. I Fujairah er luftfuktigheten høy på denne årstiden. Desember, januar og februar er de kjøligste månedene, og minner om en solrik norsk sommer, med 17-27 grader. Gjennom året varierer badetemperaturene mellom 21 og 33 grader. 

Aktiviteter og utflukter
For å få mest mulig ut av ditt opphold i ørkenen, bør du gå innom aktivitetssenteret på ørkenhotellet ditt. Her kan du få informasjon om aktiviteter og utflukter som arrangeres i regi av hotellet. 
  
Alkohol
På ørkenhotellene serveres alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol visse dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er relativt dyr, så det kan lønne seg å kjøpe med eget fra taxfree i forkant. 
 
Depositum
Ved innsjekking på hotell i Emiratene betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, og blir refundert ved utsjekking.
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og fås kjøpt i dagligvarebutikker. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 

Hotell
-  Når man reiser med barn, er det i utgangspunktet basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, kan dette betales direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.  
- Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. 
- Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. 
- Hotellrommene har gratis kaffe, te, sukker og vannflasker, som suppleres ved rengjøring av rommet. 
- Badebleie er påbudt for babyer ved bading i basseng.
- Ørkenhotellene er moderne og har bra fasiliteter, men har ingen matbutikker eller apotek, så det er lurt å ha med seg medisiner og lignende man har behov for under oppholdet. 
 
Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. De fleste hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.

Mobiltelefon
Norske mobiltelefoner virker utmerket i Emiratene, men det kan bli meget kostbart. Vi anbefaler å benytte Skype via Internett. 
 
Narkotika
Besittelse, bruk eller smugling av illegale narkotiske stoffer og visse legemidler klassifisert som narkotiske preparater er forbudt og kan medføre strenge straffer.
  
Språk
Arabisk er det offentlige språket, mens engelsk, hindi og urdu er svært utbredt. 
 
Transport
Flyet lander i Dubai. Privat transport fra flyplassen til hotell, mellom hoteller og destinasjoner er inkludert i reisen du bestiller med 1001 Natt Reiser. 
 
Tidsforskjell
Sommertid: Norsk tid + 2 timer. Vintertid: Norsk tid + 3 timer.
 
Tips
Det er vanlig (men ikke obligatorisk) å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen, eller kjører deg fra et hotell til et annet er det vanlig å gi tips. På restauranter gir man som regel rundt 10% av regningen i tips. 
 
Valuta og kredittkort
I De Forente Arabiske Emirater benyttes myntenheten Dirham, med valutakode AED. DHS er også en vanlig forkortelse. 100 AED er ca 210 NOK (mai 2016).