Lido Sharm Hotel Naama Bay 4* (All inclusive) (Hotellstandard: 4 stjerner)

Lido Sharm Hotel Naama Bay 4* (All inclusive)

Komfortabelt og hyggelig hotell på Rødehavet, midt i Naama Bay sentrum i Sharm El Sheikh. Hotellet har to svømmebassenger, en stor solterrasse med panoramautsikt over sjøen og en privat strand med brygge.

Hotellet
Lido Sharm Hotel ligger rett ved havet og har fantastisk utsikt over Naama Bay. Hotellet har et boblebad og to bassenger omgitt av en solterrasse med panoramautsikt. På hotellets strand er det solsenger, parasoller, en brygge og muligheter for vannsport. Hotellet tilbyr romslige rom med balkong, spa og en flytende matterrasse.

Rommene
Rommene på Lido er enkelt innredet og har flislagte gulv, aircondition, minibar, satellitt-TV, kaffe- og tekoker, hårføner og balkong. Alle rommene har gratis Wi-Fi, men høyhastighets WiFi er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Mange rom har utsikt over havet.

Restauranter
Lido Sharm Hotel har tre restauranter og tre barer. Dolphino serverer en buffet, mens den flytende On Deck Restaurant serverer sjømat og internasjonale gourmetretter. Hotellet har også en bassengbar og en strandbar. La Foli Terrace Bar, salong og barrestaurant tilbyr cocktailer, à la carte-retter, avslappende bakgrunnsmusikk og utsikt over Naama Bay.

Beliggenhet
Lido Sharm Hotel ligger midt i Naama Bay, rett ved Rødehavet og den stemningsfulle promenaden med kafeer, restauranter, uteliv og butikker.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart