Le Méridien Pyramids Hotel & Spa 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Le Méridien Pyramids Hotel & Spa 5*

Et populært førsteklasses hotell nær pyramidene, med herlig bassengområde og spa.

Hotellet
Et populært hotell med pyramideutsikt. Le Méridien Pyramids Hotell & Spa har to oppvarmede svømmebassenger, en ny fullt utstyrt spa med treningsstudio, tennisbane, sauna og steambad.
 
Restauranter og barer
Latest Recipe tilbyr 24 timers åpen buffé og à la carte meny. På Citrus Bar ved bassenget kan man kjøpe snacks og drinker, og Laredo tilbyr meksikansk mat i en enkel atmosfære. Harris Café selger bakevarer, og det er også en shisha-kafé på hotellet.
 
Rommene
Le Méridien Pyramids Hotel & Spa har 633 rom og suiter. Hvert rom har balkong, noen med direkte utsikt til pyramidene. Rommene er lyse, har store vinduer, satellitt TV, bankboks og minibar. Internett mot tillegg.
 
Beliggenhet
Hotellet ligger 1km fra pyramidene og 20 minutters kjøring fra sentrum, og rundt 45 minutter fra Kairo flyplass.
 
Hotellet selges hovedsakelig som del av en pakke, men kan også bookes separat. Dersom du ønsker en skeddersydd reise, kan du sende en e-post med dine ønsker til post@1001nattreiser.no 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.

Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke. Når man ikke er på hotellet, er det vanlig å gå mer anstendig kledd, og da får man også mer respekt. På noen av utfluktene må man dekke til skuldre og knær, og det anbefales å ha gode sko.