Le Méridien Al Aqah Beach Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Le Méridien Al Aqah Beach Resort 5*

Utmerket hotell, på stranden i Fujairah, med basseng, restauranter, spa, gym, barneklubb og ungdomsklubb.
 
Hotellet
5-stjernershotellet Le Meridien Al Aqah ligger på stranden i Fujairah, med panoramautsikt over Det indiske hav på den ene siden, og Hajar-fjellene på den andre. Hotellet har et stort basseng, treningssenter, vannsportsenter og et luksuriøst spa som tilbyr en rekke behandlinger. Dette er et utmerket familiehotell hvor de minste kan kose seg på barneklubben, med eget basseng og lekeplass, mens ungdommer har en egen ungdomsklubb.
 
Restauranter og barer
Hovedrestauranten på Le Meridien Al Aqah serverer frokost, lunsj, middag og temabuffeer. Hotellet tilbyr også restauranter med indiske, italienske og thailandske spesialiteter, i tillegg til en bassengbar og en strandrestaurant med utendørs bespisning.
 
Rommene
Hotellets standardrom er meget romslige (48 m2), og har flott utsikt over havet, bassenget og de flotte hageområdene rundt hotellet, med gulv-til-tak-vinduer. Rommene har også et stort, luksuriøst bad med separat dusjkabinett og badekar. 
 
Beliggenhet
Le Meridien Al Aqah har utmerket beliggenhet, på stranden i Fujairah, rundt 2,5 timers kjøring fra Dubai. 
 
 
Hotellet selges hovedsakelig som del av en pakke, men kan også bookes separat. Dersom du ønsker en skreddersydd reise, kan du sende en e-post med dine ønsker til post@1001nattreiser.no 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.