Le Chateau Lambousa Hotel 3+ (m. frokost) (Hotellstandard: 3+ stjerner)

Le Chateau Lambousa Hotel 3+ (m. frokost)

Koselig hotell, kun få minutters gange unna strand. Hotellet har svømmebasseng, restaurant, pub og gym.

Hotellet
Le Chateau Lambousa Hotel ligger i Lapta, like utenfor Kyrenia. Hotellet innbyr til en unik opplevelse med vakker natur, arkitektur og døgnåpen service. Her slapper du av og nyter god mat, deilige drinker, svømmer i bassenget eller sjøen eller får behandling på spaavdelingen. Det er gratis WiFi i hotellets fellesområder.

Rommene
De koselige rommene på Le Chateau Lambousa har klimaanlegg, safe, minibar, vannkoker og flatskjerm-kabel-TV. De private badene har badekar eller dusj, samt hårføner og gratis toalettartikler. Standardrommene er en 2-etasjes bungalow med stue nede og et soverom oppe. Hvis du vil ha mer komfort, kan du oppgradere til et hotellrom som er nyere, med alt i én og samme etasje.

Restauranter
Sultan Restaurant serverer åpen frokostbuffé, lunsj og middag bestående av et utvalg tyrkiske og internasjonale retter hver dag i sommersesongen. North Shield Pub har et bredt utvalg av øl, alkoholholdige drinker og cocktailer. De serverer også et bredt utvalg av tradisjonelle tyrkiske desserter, meze og grillretter.

Beliggenhet
Hotellet ligger like utenfor den koselige byen Kyrenia, ca 45 minutter fra Ercan flyplass, og rundt 1,5 time unna Larnaca flyplass.. Stranden er bare noen få minutters gange fra hotellet.

Fasiliteter

Fasiliteter
WIFI
Dykking (ekstra kostnad)
Kanopadling
Bordtennis
Tennis
Ridning (ekstra kostnad)
Romservice (ekstra kostnad)
Spa
Massasje (ekstra kostnad)
Velværesenter (ekstra kostnad)
Fitness
Parkering
Bilutleie (ekstra kostnad)
Sykkelutleie (ekstra kostnad)
Barnevakt (ekstra kostnad)
Minimarked (ekstra kostnad)
Klesvask (ekstra kostnad)
Klesrens (ekstra kostnad)
Frisør (ekstra kostnad)

Kart