Lavender Hotel Deira 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Lavender Hotel Deira 3*

Koselig hotell i det travle shoppingområdet Deira. Hotellet har basseng, gym, gratis WiFi og  to restautanter med variert servering.

Hotellet
Lavender Hotel ligger i Dubai sentrum, rundt 7-10 minutters gange fra metrostasjonen Al Rigga, og innen 2 km fra Burjuman kjøpesenter. Hotellet har to restauranter, basseng på taket med terrasse med solsenger og gym. Dette er et hyggelig familiehotell med personlig service. Det serveres ikke alkohol på hotellet. Hotellet har døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring.

Rommene
Lavender Hotel har 117 rom, og standard rommene er 35-40 m2 og har klimaanlegg, to stoler, et bord, kabel-TV, strykeutstyr, gratis internett og eget bad med hårføner. Noen av rommene har balkong. Maks 2 voksne + 1 barn (0-12 år) per rom. 24 timers romservice er tilgjengelig. 

Restauranter
Hotellet serverer frokostbuffé hver morgen, og i restaurantene serveres internasjonal mat, lokale retter, indiske og meksikanske spesialiteter. Det er også lett servering i hotellets lobbykafé.

Beliggenhet
Lavender Hotel ligger ca. 20 minutter fra Dubai internasjonale lufthavn. Kjøpesenteret Al Ghurair Shopping Mall og det tradisjonelle handelsområdet Al Nasser Square ligger i gangavstand til hotellet. Lavender Hotel er et godt utgangspunkt for å utforske Dubai.

Kart