Lapida Garden Hotel 4* (m. frokost) (Hotellstandard: 4 stjerner)

Lapida Garden Hotel 4* (m. frokost)

Lite og koselig familiedrevet boutiquehotell i rolige og naturskjønne omgivelser i Lapta. Hotellet har svømmebasseng og restaurant, og ligger en spasertur fra strand og 7 km fra havnen med livlige restauranter, kafeer og barer.

Hotellet
Lite og koselig boutiquehotell i rolige og naturskjønne omgivelser. Hotellet ligger vakkert til ved havet, blant frodige hager med de berømte Femfinger-fjellene i bakgrunnen. Uansett om man vill koble av i skyggen på terrassen med en drink fra baren, lene seg tilbake med en bok fra lobbyens bibliotek eller benytte WiFi for å sende bilder hjem, finnes det alltid et rolig sted på hotellet. Hotellet har svømmebasseng med solsenger og bassengbar, samt spa og hammam.

Rommene
Lapida Garden Hotel har bare elleve rom, alle med eget bad og balkong med utsikt over hagen og fjellene. Rommene er lyse og innredet med luftkondisjonering, TV og minibar. Det er daglig rengjøring. 

Restaurant
Fordelen med å bo på et lite hotell i nord-Kypros er at du ikke trenger å stå i kø for å hente din egen mat, og frokostservitøren kommer garantert til å kjenne deg ved navn før ferien er over. Med hotellets personlige service i den luftige restauranten kan man nyte spennende tyrkisk og kypriotisk mat. Under hotellets populære grillkvelder kan man nyte langgrillet lam tilberedt i hotellets leireovn. Du kan også lære deg kjøkkenhemmeligheter på de populære matlagingskursene som arrangeres på hotellet.

Beliggenhet
Lapida Garden Hotel ligger bare et kort stykke unna de mange lokale strendene, inklusive den populære Sunset Beach. Fra hotellet kan man spasere ned til det glitrende Middelhavet for å oppdage små lokale restauranter med utsikt over havet, eller de livlige barene og kafeene langs kystveien. Ta lokalbussen (dolmus) til Kyrenia for en 30 minutters reise langs kysten som slutter i det historiske havneområdet.  

Nedenfor vises de rimeligste avgangene først.

Kart