LA Hotel & Resort 3*+ (m. frokost) (Hotellstandard: 3+ stjerner)

LA Hotel & Resort 3*+ (m. frokost)

Koselig hotell ved havet, med egen sandstrand. Hotellet har flere svømmebassenger, to restauranter, to barer, tennisbane og aktiviteter for hele familien. 

Hotellet

LA Hotel & Resort ligger kun 80 meter fra stranden i Lapta, omgitt av tropisk beplantning. Hotellet har vakker utsikt over Middelhavet og tilbyr tre bassenger, hvorav et evighetsbasseng ved stranden, et basseng i hagen og et innendørsbasseng (oppvarmet om vinteren). Den naturlige sandstranden har grunt vann, og er utmerket for familier og barn. Om sommeren arrangeres det ofte live musikk og underholdning på hotellområdet. Hotellet har bordtennisbord, tennisbane med belysning, muligheter for vannsport, sauna, massasje, lekeplass, spillerom og gratis WiFi i resepsjonsområdet.

Rommene
Hotellet har 91 rom og suiter, som alle har privat balkong eller terrasse. Standard rommene har balkong, klimaanlegg, satellitt-TV, minibar, vannkoker og telefon. Badene har badekar, dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Rommene er 23m2 og har plass til maks 2 vokse + 1 barn per rom.

Restauranter
Hotellet har to restauranter med et godt serveringstilbud. I tillegg har hotellet også to barer hvor man kan slappe av med forskjellige drikkevarer og forfriskninger.

Beliggenhet
Dette strandhotellet ligger hun 80 meter fra stranden og 14 km fra den berømte havnen i Kyrenia med restauranter, kafeer og barer. På andre siden av gaten ved hotellet går det regelmessig lokalbuss. Det tar rundt 1,5 time å kjøre til hotellet fra Larnaca flyplass.

Nedenfor vises de rimeligste avgangene først.

Kart