Korineum Golf & Beach Resort med halvpensjon 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Korineum Golf & Beach Resort med halvpensjon 5*

Nyt en herlig ferie på dette fredfulle hotellet med golfbane med havutsikt og fire tennisbaner, samt tennis-og golfakademi. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss til sin egen strand, innbydende basseng, gym, restauranter og bar.

Hotellet
Korineum Golf & Beach Resort gir en virkelig unik ferieopplevelse, i en avslappende atmosfære. Hotellet har en 70 m lang strand med både sand og gress, og hit går det gratis skyttelbuss i sommersesongen. Den første 18-hulls golfbanen på Nord-Kypros ligger på hotellområdet, i tillegg til fire tennisbaner. På hotellets tennisakademi og golfakademi kan man ta introduksjonstimer eller perfeksjonere sine ferdigheter. Hotellet har et svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass, gym, spasenter og gratis WiFi i hotellets fellesområder. 

Rommene
Rommene varierer fra 31-36 m2 i størrelse, og er elegant innredet med TV, minibar, safe, fransk balkong, og bad med badekar.

Restauranter
Carob Island Resort serverer deilige frokost- og middagsbuffeer. På Clubbers Lounge og Valley Restaurant kan du nyte tradisjonelle og internasjonale retter. Beach Snacks Bar og Sandals Pool Bar byr på gode drinker og snacks. For sportsentusiastene er det en sportsbar og en bar for golfere.

Beliggenhet
Korineum Golf and Beach Resort ligger nord-øst på øyen omgitt av vakkert landskap, under 7 km fra Catalkoy Village, 25 km øst for havnebyen Kyrenia, ca. 45 minutter fra Ercan flyplass og rundt 1,5 time unna Larnaca flyplass.

Fasiliteter

Fasiliteter
Balkong (16 rom)
Klimaanlegg
Dusj (70 rom)
Badekar (16 rom)
Minibar (ekstra kostnad)
Safe
Telefon
TV
Hårføner
Romservice (ekstra kostnad)
Betal-TV (ekstra kostnad)
Wifi
Frottéhåndklær
Buss til sentrum
Utendørs svømmebasseng
Fitness
Sauna (ekstra kostnad)
Spa (ekstra kostnad)
Massasje (ekstra kostnad)
Parkering

Kart