Kempinski Nile Hotel (Luksus) 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Kempinski Nile Hotel (Luksus) 5*

En av Kairos beste og mest eksklusive 5 * boutiquehoteller like utenfor Nilen.Hotellet har takterrasse med basseng og panoramautsikt over Kairo og Nilen. Her er det fokus på hver detalj.

Hotellet
Det utsøkte Kempinski Nile Hotel tilbyr elegante middager, et fantastisk svømmebasseng på takterrassen med panoramautsikt, utmerket service og fokus på hver detalj. Hotellet har et treningsrom med utsikt over Nilen. Kempinskis spa- og velværesenter tilbyr jacuzzi, steam-rom, sauna og profesjonell massasje.
 
Rommene
Kempinski Nile Hotel har 191 rom med moderne europeisk elegant innredning, flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, gratis WiFi, minibar, bad i marmor og privat balkong.
 
Restauranter
Kempinski Nile Hotel har et utvalg av restauranter, kafeer og barer, inkludert The Osmanly, som tilbyr ottomanske retter, den franske restauranten The Blue Restaurant, og Floor 10 hvor man kan nyte en god champagne.
 
Beliggenhet
Kempinski hotell ligger i Kairos velstående Garden City distrikt ved Nilen.
 
Barn
Maks et barn under 12 år kan dele rom med to voksne.
 
Hotellet selges hovedsakelig som del av en pakke, men kan også bookes separat. Dersom du ønsker en skeddersydd reise, kan du sende en e-post med dine ønsker til post@1001nattreiser.no  

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift. Hotellene er strenge i forhold til denne loven.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.


Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke. Når man ikke er på hotellet, er det vanlig å gå mer anstendig kledd, og da får man også mer respekt. På noen av utfluktene må man dekke til skuldre og knær, og det anbefales å ha gode sko.

Kart