Jungle Aqua Park 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Jungle Aqua Park 4*
Familievennlig hotell med utmerket vannpark.

Det familievennlige All Inclusive-hotellet Jungle Aqua Park har Hurghadas største vannpark med ikke mindre enn 21 basseng og 35 ulike vannsklier, tilpasset både store og små vannelskere. Hotellet har totalt seks bufférestauranter som serverer alt fra middelhavsmat til asiatiske spesialiteter, og alt inngår i all inclusive.

Hotellet
På hotell Jungle Aqua Park finnes noe for alle! Hotellet er ett badeparadis med et stort bassengområde med egen barneseksjon og to separate barnebasseng. To av bassengene er oppvarmet på vinterstid. Hotellet tilbyr gratis solstoler, parasoller og håndklær. Gratis hotellbuss till stranden vid søsterhotellet Dana Beach, der også gratis solstoler tilbys. Hotellets basseng- og snackbar serverer enkle retter og snacks. Hotellet har en barneklubb, og kan tilby flere sportsfasiliteter, som tennisbane, fotballbane og minigolf.

Rommene
Rommene på Jungle Park er innredet i bungalowstil, og ligger rundt bassengene. De lyse rommene er innredet med varme farger fra afrikansk kunst, og alle rommene har TV, minibar og eget bad. Hotellrommene har balkong med utsikt over bassengene eller hotellets hager. Det er kun mulig med en ekstraseng per rom.

Restaurantene
Hotellet har flere à la carte-restauranter som tilbyr mat fra alle verdens hjørner. Her finnes blant annet en Middelhavsinspirert restaurant, en restaurant som kan lokke med asiatiske smaker, og en italiensk restaurant. Hotellet har også et utvalg av hyggelige barer, kveldsunderholdning, minidisko og nattklubb. Jungle Park har også en rekke bassengbarer som tilbyr lette småretter og drikke hele dagen.

Beliggenhet
Hurghada sentrum ligger bare en 25-minutters kjøretur unna hotellet, og er lett tilgjengelig med buss eller bil. Fra hotellet tar det rundt 11 minutter å gå til strand.

Kart