Jumeirah Zabeel Saray Dubai 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Jumeirah Zabeel Saray Dubai 5*

Opplev drømmen om 1001 Natt på ikoniske The Palm Jumeirah i Dubai! Her lever du som en sultan, omgitt av orientalsk luksus, og tradisjonelle arabiskinspirerte omgivelser. Oppholdet inkluderer halvpensjon "dine-around" på over 50 restauranter i Dubai. 

Hotellet
Jumeirah Zabeel Saray 5* ligger på stranden på den populære, ikoniske øyen The Palm Jumeirah, med utsikt over Den Arabiske Gulfen. Hotellet har et lekkert evighetsbasseng, to jacuzzier, barnebasseng, barneklubb, treningssenter, tennisbane, 10 restauranter og lekre gjesterom med balkonger. Talise Ottoman Spa tilbyr ulike behandlinger og har Midtøstens største tyrkiske bad. Jumeirah Zabeel Sarays restauranter tilbyr verdensomspennende spesialiteter, og du kan blant annet nyte tyrkisk mat på Lalezar eller italienskinspirerte delikatesser på Plaj, med herlig utsikt. På ultramoderne Voda bar kan man nyte Japansk mat og lekre cocktails. Jumeirah Zabeel Saray 5* er utsøkt og gjennomført ned til den minste detalj. En ferie her er virkelig en opplevelse! 

Gjester ved hotellet får 2 inngangsbilletter per person, til Wild Wadi- Dubais mest populære vannpark. Her kan både barn og voksne tilbringe uforglemmelige dager med vann og moro.
 
Gjesterom
Hotellets gjesterom er lekkert innredet i ottomansk stil, med tyrkiskinspirert bad i marmor med regndusj, badekar og balkong. Rommene har hårføner, safe, minibar, strykejern og strykebrett, kaffe og te-fasiliteter, 422 TV, Ipod/Iphone dock.
 
Strand
Hotellet har egen lekker strand med strandbutler. På stranden ligger restauranten Plaj Beach al Fresco. 
 
Beliggenhet
Jumeirah Zabeel Saray ligger på den menneskeskapte øyen The Palm. 


Dette hotellet kan kun bestilles på post@1001nattreiser.no
Andre avreisedatoer er også tilgjengelige. Ta kontakt på 21 38 48 69 eller send oss en e-post.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart