Jebel Ali Beach Hotel 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Jebel Ali Beach Hotel 4*

Utmerket hotell med privat sandstrand og lekkert bassengområde. 

Hotellet
Eldre og fint strandhotell i utkanten av Dubai, med lang barnevennlig sandstrand. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til og fra shoppingsentre flere ganger om dagen. Hotellet har et fint bassengområde med barnebasseng, solstoler, parasoller og badehåndklær. En bufférestaurant og flere à la carte, blant annet en italiensk og et steakhouse, sportsbar og flere andre barer. Hotellet deler fasiliteter og restauranter med nabohotellet. Stort spa-senter med utsikt over havet. Muligheter for snorkling, tennis, squash, badminton, golf, strandvolleyball, fotball, dykking, windsurfing, vannski, bordtennis, kajakkpadling og fiske. Motorisert vannsport mot avgift. For de minste er det lekeplass og barneklubb i hotellets regi. Gratis adgang til trimrom og badstue. Gratis WiFi i fellesområdene.

Rommene
Jebel Ali Beach Hotel har 260 rom og suiter med utsikt over havet og hotellets hager. Rommene har en liten balkong, gratis WiFi, TV, DVD-spiller, luftkondisjonering, bankboks, minibar, vannkoker, store bad med separat dusj og badekar. Gratis ekstraseng for barn.

Strand
Hotellets gjester kan tilbringe sine solrike feriedager på den flere hundre meter lange private sandstranden som tilhører hotellet.

Beliggenhet
Jebel Ali Beach Hotell ligger i utkanten av Dubai, rett ved stranden.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene

Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.

Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.

Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.

Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.

Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.

Vær tidlig ute med bestillingen

Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.

Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.

Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart