Jaz Dahabeya 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Jaz Dahabeya 4*

Idyllisk strandhotell med stort svømmebasseng, rom med balkong, gym og spa. Muligheter for dykking, vannsport og vindsurfing. 

Hotellet

Dette koselige 4-stjernershotellet tilbyr fantastisk utsikt over Rødehavet og Sinai-fjellet og et basseng i lagunestil. Hotellet har et spa-senter med badstue og et velutstyrt treningssenter. Jaz Dahabeya ligger i en pittoresk hage med palmer, og tilbyr gratis begrenset wifi og elegante rom med satellitt-TV og balkong. På hotellets vakre strand tilbys aktiviteter som vindsurfing og dykking mot et pristillegg. Gjestene kan slappe av mens barna leker på hotellets lekeplass.

Rommene
Rommene på Jaz Dahabeya er innredet med innslag av fjerne Østen. Alle rommene er røykfrie, og alle har en bred privat balkong eller terrasse. De fleste rommene har utsikt over Sinai-fjellene, mens andre har utsikt over havet, bassenget eller hagen. Hotellet har 144 rom og suiter, og superior rooom er standard rokaltegori på 26m2, med plass til maks 3 personer. 

Restauranter
Hotellet har to restauranter og tre barer. Restauranten Le Palmier serverer middelhavsmat og internasjonal mat. Regionale spesialiteter kan nytes på terrassen på Sea Pearl Restaurant. Aqua Bar ligger ved svømmebassenget og serverer eksotisk drikke. Sea Breeze Bar ligger ved stranden och serverar et godt utvalg av drikke. Cheers Bar er lobbybaren, med sitteplasser innendørs og utendørs, med utmerket utsikt over Rødehavet og Sinai-fjellene.

Beliggenhet
Jaz Dahabeya Resort ligger på en fin sandstrand i Dahabs lagune i området Masbat. Dahab sentrum ligger 3 km unna, og Sharm El Sheikh ligger rundt en times kjøring unna. Dahab er kjent som et paradis for brettseilere og dykkere, men er i tillegg et ideelt feriemål for barnefamilier.

Kart