Ibis Al Rigga 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Ibis Al Rigga 3*

Praktisk hotell, med treningsstudio, gratis WiFi og restaurant, ved det store kjøpesenteret Al Ghurair Shopping Mall, med gangavstand til metro.

Hotellet
Ibis Hotel har en praktisk beliggenhet i bydelen Al Rigga i Dubai, og tilbyr en restaurant, treningssenter og gratis WiFi. Al Rigga T-banestasjon ligger 5 minutters gange fra hotellet. 

Rommene
Alle de enkle, men likevel komfortabelt innredede rommene har klimaanlegg, sengetøy fra Sweet Bed by Ibis, kostnadsfri WiFi, flatskjerm-TV med satellittkanaler og eget bad med badekar og hårføner.

Restauranter
Ibis Al Rigga har en døgnåpen restaurant som serverer internasjonal mat, samt en bar hvor det i tillegg til drikke serveres varm og kald snacks. Det er dessuten mange restauranter og kafeer i området rundt hotellet, spesielt på kjøpesenteret Al Ghurair Mall. 

Beliggenhet
Ibis Al Rigga ligger i den historiske delen av Dubai, nær Dubai Creek. Fergen som går fra Dubai Creek til Bur Dubai stopper 1 km fra hotellet, og kjøpesenteret Al Ghurair Mall ligger like ved hotellet. Metrostasjonen Al Rigga ligger kun 300 meter unna, som gjør hotellet til et godt utgangspunkt for å oppdage Dubai.

Kart