Hyatt Regency Resort Sharm El Sheikh 5* frokost (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hyatt Regency Resort Sharm El Sheikh 5* frokost

Hyatt Regency Resort er et luksushotell med fantastisk utsikt over Rødehavet. Hotellet er bygget i terrasser på flere nivåer over en klippeskrent, og har nydelig beplantning, innbydende bassenger, privat strand, og et meget godt fasilitetstilbud.

Hotellet
Hyatt Regency er et eksklusivt luksushotell i rolige, idylliske omgivelser, rett ved Rødehavet. Hotellområdet er vakkert beplantet og utformet, og gir en avslappende atmosfære. Det gode utvalget av fasiliteter omfatter tre bassenger, spa, gym, jacuzzi, badstue tennisbane, squashbane, strandvolleyball, basket, bordtennis, biljard og diverse former for underholdning. Barn trives også godt på dette hotellet, som har en stor vannsklie, barnebasseng, lekeplass og barneklubb. I tillegg har hotellet flere flotte restauranter, bar, snackbar, poolbar og strandrestaurant. Wifi i lobby, på bassengområdet og Regency Club mot avgift.
 
Rommene
Hotellets luksuriøse gjesterom er 38 m² og har aircondition, satellitt-TV, telefon, minibar, bankboks, og bad med dusj, badekar og hårføner. Gjesterom i første rekke ved vannet mot tillegg (Sea Front Room). Internett på rommet mot betaling. Alle rom har balkong eller terrasse med delvis utsikt over havet. Maks 2 voksne og et barn per rom.

Club room. Anbefales!

Unn deg det lille ekstra med oppgradering til club room! Her er det manga fordeler! Rommet er 38 kvadratmeter og har privat balkong med havutsikt og inredningen er i Middelhavsstil. Alle club room har dobbeltsenger eller to enkelsenger, och marmorbad med badekar, dusj og toalettartikler. Når man bestiller Club Room har man en egen resepsjon, og tilgang til en privat Club Lounge som serverer gratis drikke hele dagen, kontinental frokost, cocktails på kvelden og kanapèer. Det er også en egen strand, hager, et privat basseng og jacuzzi kun for Club Rooms.

Strand
Det er trapper ned til hotellets klippestrand, som er fordelt over tre små bukter med et fantastisk korallrev kun få meter fra kysten. Man benytter flytebrygger for å komme seg ut i vannet. Det finnes også en avskilt del der man kan gå ut i vannet uten å benytte flytebrygge, men da anbefales badesko. Gratis strandhåndklær og strandparasoller.
 
Beliggenhet
Hyatt Regency ligger kun ca. 6 km fra Naama Bay og ca. 10 km fra flyplassen. Fra hotellet går det gratis hotellbuss til Naama Bay tre ganger om dagen. 

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift. 
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter, samt oppgradering til bedre utsikt.


Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Barn under 3 år får gratis babyseng.

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke. Når man ikke er på hotellet, er det vanlig å gå mer anstendig kledd, og da får man også mer respekt. På noen av utfluktene må man dekke til skuldre og knær, og det anbefales å ha gode sko.

Kart