Hyatt Regency Dubai - Corniche 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hyatt Regency Dubai - Corniche 5*

Stort og moderne hotell med et innbydende bassengområde og et godt utvalg av fasiliteter. Hotellet ligger i den eldre delen av Dubai, bare en spasertur unna gull-og kryddermarkedet.

Hotellet
Hyatt Regency Dubai Corniche har gunstig beliggenhet med sin korte avstand til gull- og krydder-souken i Deira. Dette barnevennlige hotellet er tilknyttet et lite shoppingsenter som har skøytebane, butikker og apotek. Senteret har også en rimelig dagligvarebutikk med et godt utvalg. Hotellet har restauranter, nattklubb, et spa-senter med varierte behandlingstilbud, og en eksklusiv lounge. I andre etasje ligger hotellets utendørsbasseng, som er 15 meter, temperaturstyrt og har utsikt over havet og byen. Her kan man slappe av på solsenger og nyte drikke fra bassengbaren. For barn finnes det barnebasseng, lekeplass og barnevakt. 

Restauranter
Hyatt Regency Dubais restauranter og barer byr på en stor variasjon av internasjonale og tradisjonelle delikatesser i en varm og hyggelig atmosfære. Et besøk i den roterende restauranten El Dawaar er en unik opplevelse. Her har du panoramautsikt fra taket av hotellet, mens du nyter internasjonal, lekker buffet. På Miyako kan man nyte japanske retter og The Kitchen byr på internasjonal meny. Man kan koble av i karaoke-loungen eller besøke sportsbaren, baren, bassengbaren eller kafeen DeliBites.

Rommene
Hotellet har 421 moderne rom og suiter, med utsikt mot Dubai Creek (viken) eller byen, fra store panoramavinduer. Standard rommene er 34 m2, og har enten en dobbeltseng eller to singelsenger, samt et lekkert bad med badekar. 

Beliggenhet 
Hotellet ligger kun 7 minutters gange fra metrostasjonenPalm Deira 2, midt Deira-området i Dubai. Fra hotellet er det kun en kort taxitur unna Deira City Centre, og gangavstand til gull- og krydder-souken i Deira. Utenfor hotellets resepsjon står taxier som kan kjøre deg rundt for en billig penge.

Kart