Hurghada

Herlig strandferie ved Rødehavet!
Hurghada var tidligere en liten fiskerby, men har i løpet av de siste 20 årene blitt forvandlet til et av Egypts mest populære feriesteder. Byen er fortsatt under utvikling og vokser raskt, og her finnes et stort utvalg av restauranter, kafeer, barer og hoteller. 

Send forespørsel

Finner du ikke pris på reisen du ønsker? Send gjerne en mail til: og du vil motta et tilbud snarest mulig.

Send forespørsel

Praktisk info

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hotell har egne hotellrom for røykere, mens andre hotell har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift. 
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.

Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. 

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke.

Om Hurghada

Rødehavet og utmerket klima
Få reisemål kan måle seg med Hurghada når det gjelder sol og bad. Den fremste grunnen til å besøke Hurghada er nemlig Rødehavet, de vakre strendene og klimaet. Byen ligger rett ved Rødehavet, og det krystallklare vannet og korallrevene er meget populært for både barnefamilier, snorklere og dykkere. Rødehavet har behagelig temperatur hele året, og på strendene tilbys alle typer vannaktiviteter. Ferieparadiset gir deg en solsikker ferie, med optimale forhold for avslapping, opplevelser og strandliv.

Aktiviteter og opplevelser
Ønskes en aktiv ferie, kan man dykke ved noen av verdens beste dykkesteder, spille golf og benytte seg av sportsfasilitetene ved hotellet.
I løpet av ferien bør man også besøke marinaen i Sekalla sentrum. Her er det en avslappet stemning og mange hyggelige kafeer og restauranter. Søker man et mer aktivt nattliv kan man besøke de livlige barene, klubbene og diskotekene. Pass også på å shoppa, enten i butikkene eller Down Town. I basarene finnes alt fra suvenirer, til krydder og gull. 

Hotell og utflukter
I Hurghada tilbyr vi hovedsakelig hotell som ligger rett ved Rødehavet, med egen strand. De fleste strandhotellene har store, vakre bassengområder, hager, sportsfasiliteter og underholdning for både store og små. Mange av strandhotellene tilbyr All Inclusive. 
En ferie i Hurghada er rimelig, og man får mye for pengene. Med våre utflukter kan du gi ferien ekstra gode minner, og oppleve mer av Hurghada og Egypt.
Hurghada er perfekt å kombinere med Nilencruise. Les mer om våre kombinasjonsreiser her...

1001 Natt Reiser tilbyr direktefly til Hurghada fra Oslo. Flyturen tar på seks timer, og etter en kort kjøretur er du på strandhotellet ditt.

Kart

Hotell

Albatros White Beach 5*

Albatros White Beach 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

På familievennlige Albatros White Beach Resort kommer hele familien til å trives! Hotellet ligger på en av Hurghadas beste strender midt i nye Hurghada. Bassengområdet er stort, og har hele fire separ...
Alf Leila Wa Leila Hotel 4*

Alf Leila Wa Leila Hotel 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Hotellets navn betyr "Tusen og en natt" og det er den følelsen man får på hotell Alf Leila Wa Leila i Hurghada. Alt du trenger finnes på hotellområdet og dessuten er det gratis inngang til nabohotelle...
Aqua Vista Resort and Spa 4*

Aqua Vista Resort and Spa 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Dette moderne firestjerners hotellet i Hurghada ligger bare 3-4 minutters gange fra Rødehavet. Hotellet byr på lagunelignende utendørsbasseng, fem bufférestauranter og disco. Hotellet Aqua Vista Reso...
Dana Beach Resort 5*

Dana Beach Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Perfekt strandhotell med gode fasiliteter for en avslappende og solrik ferie ved Rødehavet. Dana Beach resort ligger ved et vakkert, privat strandområde ved Rødehavet i Hurghada. Hotellet ligger på e...
Jungle Aqua Park 4*

Jungle Aqua Park 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Familievennlig hotell med utmerket vannpark. Det familievennlige All Inclusive-hotellet Jungle Aqua Park har Hurghadas største vannpark med ikke mindre enn 21 basseng og 35 ulike vannsklier, tilpasse...
Marriott Red Sea Beach Resort 5*

Marriott Red Sea Beach Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hotellet Marriott Red Sea Beach Resort erbjuder möjlighet att uppleva en ny sida av kristallklara Röda Havet. Ett unikt läge i hjärtat av Hurghada gör att du kan utforska staden och uppleva nattlivet...
Samra Bay Hotel & Resort 4*

Samra Bay Hotel & Resort 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Utmerket hotell for en avslappende all inclusive-ferie. Hotellet ligger på stranden, sentralt i Hurghada nær turistsentrum. Hotellet har bassenger, restauranter, gym, fasiliteter for barn og romslige...