Hotel Sempati 3*

Koselig hotell i Kyrenia, med stort svømmebasseng og rom med balkong, omgitt av frodige hager. Hotellgjestene har gratis adgang til stranden som ligger 100 meteunna hotellet.

Hotellet
Hotel Sempati er et koselig hotell omgitt av frodige hager, og kun 100 meter fra hotellet ligger en sandstrand hvor hotellets gjester har gratis adgang. Hotellet har et stort ferskvannsbasseng med et eget barnebasseng, omgitt av solsenger og parasoller. I den vakre hagen kan man slappe av med en bok eller kanskje en cocktail eller to. Det er gratis WiFi i hotellets lobby.

Rommene
Alle hotellrommene har balkonger, skrivebord, klimaanlegg, minibar, satellitt-TV, hårføner, safe, tre- eller flislagt gulv, og telefon. Te- og kaffefasiliteter fås etter forespørsel, mot ekstra kostnad. Maks 3 personer per rom.

Restauranter
St. Hilarion Restaurant tilbyr lokal og internasjonal mat, både om dagen og om kvelden. Her serveres deilig hjemmelaget mat med et stort utvalg av varme og kalde småretter samt tradisjonelle spesialiteter. Det finnes også en snackbar og barnemeny. Om sommeren er spisesalen ute. Sempati Cafe Bar er et perfekt sted å slappe av, lese en bok, se på TV, spille dart eller bare nyte en drink.

Beliggenhet 
Hotel Sempati ligger nær den koselige byen Kyrenia med sine restauranter, barer og butikker. Nærmeste strand ligger 100 meter unna hotellet. Hotellet ligger 1,5 time unna Larnaca flyplass.

Kart