Novotel Sharm El Sheikh Palm Hotel 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Novotel Sharm El Sheikh Palm Hotel 4*

Svært sentralt hotell midt i Naama Bay sentrum i Sharm El Sheikh. Hotellet er delt inn i to hotellområder, Novotel Palm og Novotel Beach-rett på stranden.

Hotellet
En av våre mest sentrale hotell i Naama Bay. Novotel Sharm El Sheikh Hotel består av to hotellområder: Novotel Palm og Novotel Beach. Novotel Palm ligger i Naama Bay, hvor du må krysse en vei for å komme til stranden. Novotel Beach ligger på en privat sandstrand, hvor det er gode muligheter for vannaktiviteter. Hotellet har fem bassenger og klimatiserte rom med satellitt-TV. Hotellet har et spa, treningsstudio, leke- og aktivitetsrom med bordtennisbord og en lekeplass. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hotellets fellesområder.

Rommene
Rommene på Novotel Sharm El Sheikh har gulvfliser, elegant innredning, safe, strykejern og strykebrett, minibar og kaffe- og tekoker. Standardrommene på Novotel Palm har plass til 4 personer og har utsikt over hagen, skrivebord og bad med hårføner. Mulighet for romoppgradering.

Restauranter
Novotel har tre restauranter som serverer en rekke regionale og internasjonale retter. Coral Restaurant tilbyr frokost og lunsjbuffeer samt temakvelder med ulike middagsbuffeer. Al Dente tilbyr italiensk mat og utsikt over Rødehavet og Al Sharqi er en utendørs restaurant som serverer orientalsk lunsj og middag. Det er tre barer på hotellet, og bassengbaren serverer snacks og et utvalg av drinker. Det er underholdning og musikk.

Beliggenhet
Novotel Sharm El Sheikh ligger midt i Naama Bay, rett ved Rødehavet og promenaden med kafeer, restauranter, uteliv og butikker.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Kart