Holiday Island Resort and Spa 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Holiday Island Resort and Spa 4*

Drømmeøy omgitt av grunne, turkise laguner, med pudderhvit sandstrand rundt nesten hele øyen. Muligheter for et stort utvalg av aktiviteter, dykking, vannsport og utflukter.
 
Hotellet
Holiday Island Resort & Spa er det perfekte stedet å trekke seg tilbake fra en hektisk hverdag. Her stopper tiden opp, og man er omgitt av krystallklart vann og kritthvite sandstrender i et uberørt paradis. Den frodige hotelløyen er 700 meter lang, og 140 meter bred, og er omgitt av grunne, turkise laguner. Den innbydende sandstranden går nesten rundt hele øyen. Holiday Island Resort tilbyr skjermede bungalower ved stranden, avslappende spabehandlinger, jacuzzi og badstue. 
 
Ønsker man en mer aktiv ferie kan man benytte hotellets treningsstudio, sandvolleyballbane, tennisbaner, og man kan spille billiard, bordtennis og utendørs badminton. Hotellet arrangerer de fleste typer vannsport. De rolige, grunne lagunene er perfekte for å lære seg å surfe eller vindsurfe. Holiday Island Resort er et av Maldivenes få steder hvor paraseiling er tilgjengelig. Mulighetene for dykking er utmerkede, og man kan utforske undervannsskatter ved et av verdens beste dykkesteder.
Utforsk de nærliggende øyene eller havet (opplev delfiner og hvaler), med spennende utflukter som arrangeres av hotellet. 
 
Etter solnedgang kan man danse seg inn i natten, eller slappe av i fortryllende omgivelser under stjernehimmelen. To ganger i uken er det karaoke og disko, og en gang i uken er det live band, krabberace og strandparty. Hotellets gjester har også tilgang til fasilitetene på søsteranlegget Sun Island, som ligger 5 minutter unna med båt.
 
Boenhetene
Holiday Island Resort tilbyr 142 bungalower, rett på stranden, godt skjermet av palmer, for en ekte opplevelse av øylivet. Bungalowene er 25 m2 og har egen terrasse med solsenger og utsikt mot Det indiske hav. Alle bungalower har satellitt-TV, safe luftkondisjonering, takvifte og kjøleskap. Badet har en utendørs, privat (skjermet) dusj og badekar inne.
 
Restauranter
Holiday Island Resort har fire serveringssteder, som tilbyr alt fra romantiske måltider under stjernehimmelen, til enkle drinker på stranden. Hotellet har også 24 timers romservice. Hovedrestauranten tilbyr buffémåltider bestående av vestlige og orientalske retter, til frokost, lunsj og middag. Coffee Shop serverer et utvalg av à la carte måltider, iskrem, juice og kaffe. Hovedbaren er døgnåpen og tilbyr 25% happy hour rabatt daglig fra 18.30 til 19.30. Her er det live band, DJ, maldiviske kulturelle show eller karaoke er hver kveld. Beach Bar ligger på stranden, nær vannsportsenteret.
 
Beliggenhet
Holiday Island Resort ligger på South Ari atoll, 97 km fra Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn. Transporten til øyen er med lokalfly 30 minutter.


Oppholdet på Holiday Island Resort & Spa inkluderer:
- Ved ankomst på Male flyplass blir du møtt av hotellets representant som hjelper deg med transporten videre til hotelløyen.
- Velkomstdrink ved ankomst.
- En flaske vann 500ml per person per dag på rommet.
- Te / kaffefasiliteter (1 sett te/kaffe per rom per dag).
- Bryllupsreise, gull- og sølvbryllup: En flaske musserende vin og en fruktkurv (ikke senere enn 6 måneder etter vielse for bryllupsreise).
- Bursdag under oppholdet: En bursdagskake og en flaske vin.

Bryllupsreise, sølv- og gullbryllup må opplyses om ved bestilling, så dette kan spesifiseres i reisedokumentene.

Kart