Holiday Inn Resort Kandooma Maldives 4

Moderne hotell på en ekte paradisøy. Utmerket for par og familier.
 
Hotellet 
Koselig, barnevennlig hotell på en ekte paradisøy, med vakker utsikt over South Male atoll i Det indiske hav. Holiday Inn Kandooma har et elegant evighetsbasseng som vender mot havet. Ferieanlegget er omgitt av dykke- og surfesteder i verdensklasse, og kritthvite strender med klart vann. Hotellet har 6 spisesteder, trimrom, joggeløype rundt øya, og spa som tilbyr thaimassasje og kroppsbehandlinger. Parasoller, solstoler og badehåndklær til utlån. Dette familievennlige hotellet har barneklubb (4-12 år), lekeplass, barnebasseng og barnevakt. På hotellet finnes et minimarked, suvenirbutikk, vaskeriservice, og valutaveksling. Gratis WiFi i lobbyen. Mulighet for aktiviteter som tennis, strandvolleyball, basketball, fotball/minifotball, biljard, bordtennis, dykking, snorkling, vindsurfing og seiling. 
 
Restauranter
Hotellet tilbyr tre restauranter, bassengbar, lounge, og beach bar med snackmeny. Fersk lokal sjømat serveres på The Kitchen Restaurant, hvor man kan se fantastiske solnedganger. Kandooma Cafe serverer frokost- lunsj- og middagsbuffet, samt vestlige og asiatiske retter, og har sitteplasser både inne og ute. Bokuraa Coffe Club serverer blant annet pizza, pasta, nudler, og salater. Hotellets vinkjeller tilbyr mer enn 250 ulike vintyper.
 
Boenhetene:
De romslige villaene er moderne designet med store vinduer, og har flatskjerm-TV med satellittkanaler, iPod-dokk, kaffe- og tekoker. Room service 24h.
 
Beach View Villa er en lekker villa på én etasje, som er vendt mot havet. Fra villaens koselige uteplass er det herlig, åpen utsikt mot den innbydende stranden og det klare turkise vannet. Villaen har også en egen utedusj, samt eget bad med dusj. Villaen er lekkert designet med naturhvitt og turkis, og har store vinduer så man virkelig kan absorbere de vakre omgivelsene.

 

Beach house: Sea View Beach House er en to-etasjers villa, som er vendt mot havet, med god plass og komfort. Naturlige elementer og moderne design. På bakkeplan ligger den moderne stuen med åpen utsikt over de vakre omgivelsene. Soverommet ligger i 1. easje, med vakker utsikt over havet. Sea View House er 72 m2 i størrelse- 36 m2 hver etasje.

Family Beach house (2 soverom) er på størrelse med to Beach House (dvs. 72m2 + 72m2) - ideelt for familier eller venner som reiser sammen. Soverommene ligger i 1. etasje og stue med spisebord nede på bakkeplan. Nydelig, åpen havutsikt fra soverommene. 
 
Over Water Villa gir den ultimate Maldivene-følelsen, og ligger rett over korallrev og marineliv i det grunne, klare vannet. I denne 85 m2 villaen kan man nyte livet på sitt egne private soldekk, og dingle med bena i vannet, eller slappe av i en hengekøye havveis hengende i vannet når tidevannet kommer. Villaene over vannet har et stort åpent utebad med utendørs badekar og dusj- selvfølgelig med nydelig utsikt.
 
Måltider
Velg opphold med frokost, halvpensjon eller fullpensjon.
 
Beliggenhet
Hotellet ligger på øyen Kandooma på South Male atoll, rundt 35 km sør for Male lufthavn.
 
Transport
Holiday Inn Resort Kandooma ligger en 40-minutters hurtigbåttur fra Male internasjonale lufthavn.


Bryllupsreise? Følgende er inkludert:
Bryllupsreise A
En flaske musserende vin, Romantisk blomstersengdekorasjon.
Gyldig hele året, ved minimum 3 netters opphold.
*Vigselsattest som ikke er eldre enn 6 måneder før ankomstdato, må fremvises ved bestilling. 
 
 
Bryllupsreise B
En flaske musserende vin, sjokolade og jordbær, romantisk blomstersengdekorasjon, en 3-retters middag i restauranten The Kitchen.
Gyldig hele året, ved minimum 7 netters opphold.
*Vigselsattest som ikke er eldre enn 6 måneder før ankomstdato, må fremvises ved bestilling. 

Opphold i Maldivene kan kombineres med Dubai og/eller Abu Dhabi.

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male.
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen.
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt.
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut.
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt.
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo. 
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter.
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere