Hilton Sharm Waterfalls Resort 5* (all inclusive) (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hilton Sharm Waterfalls Resort 5* (all inclusive)

5*- hotellet Hilton Sharm Waterfalls Resort ligger vakkert til ved havet i Hadaba, og i gangavstand til restauranter, kafeer og butikker. Hotellet har syv bassenger, rom med balkong, tennisbane, gym, spa og et utvalg av restauranter og barer.

Hotellet
Hilton Waterfalls Resort ligger i Hadaba i Sharm El Sheikh, rett ved havet. Hotellet har en privat strand med en brygge og strandbar, samt syv bassenger. Hilton Sharm Waterfalls Resort tilbyr underholdning hver dag, skjønnhetssalong, badstue, helsestudio med treningsrom og dansetimer. Man kan holde seg aktiv på hotellets tennisbane, vollyballbane, eller prøve ut noen vannsportaktiviteter, som snorkling, dykking og vannski. Hotellet passer utmerket for familier, og for de minste er det lekeplass, barnebasseng, barneklubb, barnemeny og aktiviteter. 

Rommene
Hotellet har 401 rom og suiter, som alle har balkong, enkeltsenger eller dobbeltseng, safe, te-og kaffefasiliteter samt et romslig bad med badekar. Guest room er standard romtype som er 39 m², med separat sittehjørne, skrivebord, og balkong med hageutsikt. 

Restauranter
Hilton Sharm Waterfalls tilbyr fire restauranter. Her kan man nyte alt fra tradisjonelle arabiske retter på Paradise Reef Restaurant med havutsikt, til moderne italiensk mat på Verdi Bistro. La Cascade restaurant har store vinduer, bassengutsikt og serverer en variert buffet samt vin og drinker. Cafe Shalalat er en moderne lobbykafe som serverer kaker, kaffe, cocktails og vin. Chillax poolbar byr på kald og varm drikke, og en rolig og avslappende atmosfære. Health club bar serverer fersk juice, kaffe, drinker og andre forfriskninger. Hotellet har også en sportsbar og en strandbar.

Beliggenhet
Hotellet ligger rett ved havet i Hadaba, en 30 minutters kjøretur fra Sharm el Sheikh internasjonale lufthavn og kun 6,4 km fra sentrum. Fra hotellet er det gangavstand til butikker, restauranter og kafeer, blant annet på Il Mercato.

Kart