Fayrouz Resort Sharm El Sheikh 5* med halvpensjon (Hotellstandard: 5 stjerner)

Fayrouz Resort Sharm El Sheikh 5* med halvpensjon

Utmerket hotell med egen stor sandstrand, koselige bungalower og godt servicetilbud- midt i Naama Bay.

Hotellet
Dette koselige resortet ligger ved Naama Bays strandpromenade, med vakker utsikt over Rødehavet. Hotellet har et variert utvalg av spisesteder, fire utebassenger og koselige bungalower med egen uteplass, omgitt av vakker beplantning. Hotellets strand er Naama Bays største, og her er et dykkesenter som også arrangerer ulike vannsportsaktiviteter (mot tillegg). Tennisbaner og et treningssenter er også tilgjengelig. Barn trives godt på dette hotellet, som tilbyr barneklubb, stor lekeplass, og barnebasseng. Hotellet ligger i sentrum av Naama Bay, med et stort utvalg butikker, restauranter, kafeer og utesteder i umiddelbar nærhet. 
 
Rommene
Gjesterommene på Fayrouz er 30 m2 og utformet som små bungalower med koselig uteplass (patio) med utsikt mot hotellets vakre hager. Mulighet for utsikt mot basseng eller havet. Rommene har kaffe- og te fasiliteter, skrivebord og bad med badekar og badeprodukter. Internettforbindelse mot tillegg.
 
Restauranter og barer
Hotellet tilbyr et godt utvalg av spisesteder og barer. Wadi Restaurant har uteservering med utsikt over strandpromenaden. Starlight Dinner serverer buffé i beduin-atmosfære under åpen himmel. Al Fresco er en hyggelig restaurant som ligger rett ved stranden, omgitt av palmer og vakker beplantning. Her serveres ulike internasjonale retter som tilberedes i det åpne kjøkkenet. Havana er en utendørskafé som ligger ved strandpromenaden og serverer forfriskninger, enkle retter og is. Hotellets poolbar serverer cocktails, og enkle retter. Marhaba Restaurant ligger ved strandpromenaden og her serveres internasjonale sjømat og orientalske retter med fersk rødehavsfisk. Oasis Bar er formet som en båt, og her serveres cocktails og pizza, burger, sandwich mm. Pirates Bar er innredet som et priatskip, og har TV-skjermer og ofte live musikk. Frokostbuffen serveres i Wadi restaurant. I tillegg er det et godt utvalg av forskjellige spisesteder kun få meter fra hotellet.
 
Beliggenhet
Fayrouz ligger midt i Naama Bay, rett ved en stor innbydende sandstrand og Naama Bays hyggelige strandpromenade. I umiddelbar nærhet finnes butikker, restauranter, kasino, kafeer og utesteder. Hotellet ligger rundt 15 minutter fra Sharm El Sheikh flyplass.

Nedenfor vises avgangene med lavest pris først.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift. 
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.

Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. 

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke. 

Kart