Hilton Fujairah 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Hilton Fujairah 4*

Koselig hotell med egen sandstrand, nær Fujairah sentrum. Hilton Fujairah Resort har et stort oppvarmet utendørs svømmebasseng, treningsrom og lekeplass. Mulighet for vannski, kajakkpadling og volleyball eller tennis. pulsen senke seg og nyt lyden av bølgene fra balkongen din, i fredlige omgivelser på Hilton Fujairah. 

Hotellet
Hilton Fujairah ligger i et naturskjønt og idyllisk område, og byr på late dager med sol & bad. Dette koselige hotellet har spa-senter og temperaturstyrt svømmebasseng med barnebasseng, og tilbyr et utvalg av sportsaktiviteter og utflukter. Hilton Fujairah Resort er det perfekte valget for turister på jakt etter en innkvartering av god standard, med nærhet til de mange attraksjonene i området. Gratis utlån av pc i resepsjonen.

Rommene
Hotellet har 104 moderne rom og suiter. Standard-rommene er 42m², og har arbeidsbord, internettilkobling (mot betaling), og balkong med utsikt over byen, havet eller hagen. Barn under 12 år får gratis ekstraseng, og betaler 50% for måltider.

Restauranter 
Hotellet har to restauranter og to barer. På Neptunia serveres temabuffeer, middelhavsmat og lokale spesialiteter, og restauranten er åpen for lunsj, frokost og middag. Sailor er en strandbar og restaurant som serverer deilig mat og fruktcocktailer, også åpen for frokost, lunsj og middag. Octavia Bistro og Bar er perfekt for en romantisk aften, og serverer snacks, vin og cocktailer, og er kun åpen kun for lunsj og middag. Live musikk på Breezes Beach Bar & Terrace kan være en flott avslutning på en herlig dag.

Aktiviteter
Hilton Fujairah Resort har et stort oppvarmet utendørs svømmebasseng, treningsrom, aktiviteter for barn, lekeplass og barnevakttjenester. Mulighet for vannski, kajakkpadling og volleyball eller tennis.

Strand
Hotellet har en egen privat sandstrand. på Hilton Fujairah ligger alt til rette for en avslappende feire med familien, partneren eller vennene. Solsenger og strandtelt til gratis utlån. 

Beliggenhet
Hilton Fujairah ligger 4 km fra sentrum, ved Det Indiske hav. Etter en 3 minutters taxitur fra hotellet, ser du det første shoppingsenteret, og 10 minutter fra hotellet ligger det nye store shoppingsenteret Fujairah City Centre. Her kan du handle det meste i et mye roligere tempo enn i Dubai og Abu Dhabi.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.