Hilton Dubai Creek 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hilton Dubai Creek 5*

Luksuriøst 5-stjernershotell nær populære severdigheter, med gratis tilgang til søsterhotellets fasiliteter på Jumeirah Beach.

Hotellet
Hilton Dubai Creek ligger ved den populære Dubai-viken, i Deira-området. Her bor man luksuriøst og har tilgang til gym og takterrasse med basseng, bar og panoramautsikt over byen. Hotellet har gratis transport til søsterhotellet Hilton Jumeirah Beach, der gjestene har gratis tilgang til den fantastiske stranden og hotellets fasiliteter. 

Rommene
Standard-rommene på Hilton Dubai Creek er 32m2, og er moderne innredet med gulv til tak vinduer. Rommene har flatskjerm-TV med et godt utvalg kanaler, lenestol, skrivepult, ergonomisk stol, WiFi (mot tillegg), marmorbad med dusj, og delvis utsikt over byen eller Dubai-viken. Deluxe Creek view room er 44m2 og har 270 graders utsikt over viken fra sin hjørnebeliggenhet (oppgradering). 

Restauranter
Glasshouse Brasserie byr på utsøkte Middelhavsretter og gode viner. På Issimo Bar kan man velge mellom et stort utvalg av viner og cocktails, og nyte en fantastisk barmeny. Table 9 er en av Dubais mest spennende og populære restauranter. Restauranten er grunnet av kjendiskokken Gordon Ramseys elever Nick Alvis og Scott Price, og har vunnet flere priser. På The Edge Pool & Bar på terrassen kan man nyte forfriskende drinker og snacks.

Beliggenhet
Hilton Dubai Creek ligger knapt 10 minutters bilreise fra mange av Dubais fremste severdigheter, som gull- og tekstilmarkedet. Dette hotellet er et utmerket utgangspunkt for å utforske Dubai.

Kart