Hilton Abu Dhabi Hotel 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Hilton Abu Dhabi Hotel 5*

Hilton Abu Dhabi ligger midt i Abu Dhabi sentrum, og tilbyr lekre hotellrom med havutsikt og tilgang til egen sandstrand. Med hotellets utmerkede beliggenhet ved siden av strandpromenaden og Marina Mall, er dette en glimrende mulighet for å oppleve Abu Dhabi på nært hold!

Hotellet
Dette er Abu Dhabis eldste hotell, og dermed har det en fordelaktig beliggenhet midt i sentrum. Utenfor hotellet er det en tunnel som man benytter når man skal til Hiltonia Beach Club sin 350 meter lange private sandstrand. Hotellet har over 15 restauranter, kafeer, lounger og barer. Gjester kan benytte hotellets tre svømmebassenger, vannsklier, spa, moderne treningssenter og tennisbane. Mulighet for å bli med på yoga, vannsport, surfing, seiling, øyturer og fisketurer. Utmerket service.

Rommene
Hilton Abu Dhabi har 327 fine gjesterom (ikke balkong). Alle rommene vi tilbyr på dette hotellet har havutsikt! Rommene er 27 m², har bad av marmor, TV og internettilgang (mot betaling). Ekstraseng for barn er inkludert i prisen.

Strand
Hotellet har egen strand, men du må gå noen få meter gjennom en tunnel som går under hovedveien for å komme inn på strandområdet.

Beliggenhet
Den absolutt største fordelen med dette hotellet er beliggenheten. Hilton Abu Dhabi ligger midt i sentrum, med de populære Abu Dhabi-attraksjonene som Marina Mall, Abu Dhabi Corniche og Heritage Village en liten gåtur unna.

Informasjon


Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.