Hawthorn Suites By Wyndham Abu Dhabi City Center 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Hawthorn Suites By Wyndham Abu Dhabi City Center 4*


Koselig hotell ved Abu Dhabi Corniche, med gangavstand til strand.
 
Hotellet
Hawthorn Suites by Wyndham Abu Dhabi City Center har flott beliggenhet ved strandpromenaden Abu Dhabi Corniche. Hotellet har en restaurant, lekeområde for barn, spillerom, treningssenter og spa med massasje og sauna. Hotellets gjester har fri tilgang til basseng og strand, som ligger mindre enn 10 minutters gange unna.
 
Rommene
Hotellet tilbyr 139 elegante og lekkert innredede rom, suiter og leiligheter. Alle gjesterommene har gratis WiFi, DVD-spiller, TV, iPod docking station, safe, minibar, og kaffe- og te-fasiliteter. Hotellets standard rom er Deluxe room, med maks kapasitet for 3 voksne eller 2 voksne + 1 barn. Rommenes størrelse er rundt 28 m2, og har også sittehjørne og arbeidsbord.
 
Restauranter
Hotellet har en restaurant; Lavender All-Day-Dining, som tilbyr et bredt utvalg av internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Restauranten ligger i 15. etasje og tilbyr også A la carte meny. I tillegg tilbys 24-timers romservice.
 
Beliggenhet
Hotellet ligger på Abu Dhabi Corniche, med utsikt over Lulu-øyen og havet. Hotellet ligger kun få minutter fra hovedbusinessområdet i Abu Dhabi, og mindre enn 10 minutters gange unna stranden.
 
Klikk her for å lese hotellets omtaler på Tripadvisor

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart