Happy Life Village 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Happy Life Village 3*

Idyllisk hotell ved Rødehavet med strand, bassenger med vannsklier, samt et godt serveringstilbud.

Hotellet
Happy Life Village ligger vakkert till rett ved Rødehavet og fjellene i Dahab, og har har et utendørsbasseng og en privat sandstrand. Hotellet har et spa med badstue, hammam og boblebad, tre bassenger med barnebasseng og vannsklier. Fra hotellet går det gratis transport til Dahab sentrum. Det er daglige animasjonsshow og dans til midnatt, og hver onsdag er det et orientalsk egyptisk danseshow med magedansere og klassisk egyptisk dans.

Restauranter
Frokost-, lunsj- og middagsbuffeter serveres i hovedrestauranten og restauranten Love Boat. (Mulighet for barnemenyer og barnestoler). Hotellet har to bassengbarer som er åpne fra kl. 10 til 23, og serverer kjølige forfriskende drinker og cocktailer, samt A La Carte-måltider til lunsj og middag. På The Filo Bar kan man nyte sin favorittdrink og danse til den nyeste musikken. Aladdin Tent and Beach Bar tilbyr et utvalg av drinker og ferske cocktailer. På hotellets Shisha Café kan man prøve orientalsk egyptisk shisha og forskjellige orientalske drinker.

Rommene
Happy Life Village har 334 rom og 20 familierom, og alle har luftkonditionering, balkong, satellit-TV, minibar og bankboks. På det private badet er det hårføner, gratis badeprodukter og badkar eller dusj.

Beliggenhet 
Hotellet ligger ved havet i Dahab, 80 km från Sharm El Sheikhs internasjonale flygplats. 

Kart