Hampton By Hilton 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Hampton By Hilton 3*

Helt nytt og moderne hotell med stilfulle rom, utsøkt mat og drikke, gratis WiFi, utendørsbasseng og fullt utstyrt gym. Hotellet åpnet 1.oktober 2018.

Hotellet
Hampton By Hilton er et helt nytt og moderne hotell, med et fullt utstyrt treningssenter, temperaturstyrt utendørsbasseng og gratis WiFi. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til Mamzar Beach og det historiske området i Old Dubai. 

Rommene
Hampton by Hilton har 420 moderne innredede rom. Hampton er kjent for sine komfortable senger. Standard gjesterommene har en LCD flatskjerm TV, kaffe-og te-fasiliteter, strykejern og strykebrett. Rommene har gratis WiFi, minibar te- og kaffe-fasiliteter, safe, skrivebord og et moderne bad med badekar. 

Restauranter
Hotellet har en hovedrestaurant hvor det serveres utsøkt frokostbuffet, og a'la carte-retter for lunsj og middag hele dagen. I lobbybaren serveres kaffe og te.

Beliggenhet
Hampton By Hilton ligger perfekt til for å utforske byen, og metrostasjonen DAFZA ligger like ved hotellet. Fra Dubai flyplass tar det rundt 15 minutter å kjøre til hotellet.

Kart