Habtoor Grand Resort, Autograph Collection 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection 5*

Familievennlig hotell med super beliggenhet, privat strand og stort bassengområde, rett ved eksklusive Dubai Marina og den flotte Jumeirah-stranden. Hotellet har et stort utvalg av fasiliteter, og kort avstand til Dubais mange attraksjoner. 

Hotellet
Dette store familievennlige hotellet har egen strand, restauranter, barer, tennisbaner, squashbaner, treningsrom, businessfasiliteter, barneklubb, et lekkert bassengområde (temperaturstyrt basseng) med jacuzzi, barnebasseng og vannsklie. Hotellet har også et spa-senter hvor man kan få alle tenkelige behandlinger, fra massasje, behandling med varme steiner, leirebad, detox, ayurveda-terapi m.m.    

Rommene
Hotellets 446 gjesterom er innredet i arabisk stil, med lekre store bad, minibar, aircondition, telefon, satellitt-TV, DVD-spiller, bankboks og hårføner. Internettforbindelse mot betaling. Rommene har sidehavsutsikt eller hageutsikt. Ikke balkong. Gratis ekstraseng for barn. Mulighet for oppgradering til rom med åpen havutsikt.

Strand 
Fra bassengområdet er det direkte adgang til hotellets private sandstrand. Her er det også mulighet for vannsportaktiviteter. 

Beliggenhet
Utmerket beliggenhet! Hotellet ligger nære den berømte strandpromenaden i Jumeirah "The Walk", og Dubai Marina som er tilholdssted for Dubais eksklusive yachter.  Jumeirah Beach Residence Mall ligger rett ved siden av hotellet, og det er kort vei med taxi til det berømte Mall of the Emirates. Vi gjør oppmerksom på at det foregår kontruksjonsarbeid i området, så det kan forekomme noe støy.

Prisen inkluderer:
- Fly tur-retur
- Hotell med frokost
- Ahlan service (VIP- behandling på flyplassen i Dubai)
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Gallamiddag på nyttårsaften

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.

Kart