Grand Hyatt 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Grand Hyatt 5*

Et av Dubais beste byhotell! Eksklusivt hotell med utmerket beliggenhet i sentrum av Dubai og et lekkert bassengområde. Hotellet er det perfekte utgangspunkt for en herlig ferie i Dubai for hele familien.

Hotellet
Grand Hyatt er et stort og moderne hotell med et høyt servicenivå og avslappet stemning. På hotellet er det store, separate bassengområder omgitt av en vakker hage. Det er også et babybasseng med solavskjerming, og for litt større barn er det et barnebasseng med vannsklie. Hotellet har også bassengbar, lekeplass, spa, squashbaner, innendørsbasseng, barneklubb (mot pristillegg), tennisbaner, treningsrom, joggesti rundt i hotellets frodige hage, skyttelbusser til stranden, vaskeriservice, og konferansefasiliteter. Den velkjente 18-hulls golfbanen Dubai Creek Golf & Yacht Club ligger en 10 minutters kjøretur fra hotellet. I nærheten av Grand Hyatt ligger det eksklusive shoppingsenteret Wafi Mall. 

Restauranter 
På Grand Hyatt finner du noen av Dubais beste restauranter, kafé, lounge, jazbar, italiensk vinbar og nattklubb. Spisemulighetene inkluderer blant annet flere à la carte-restauranter, italiensk, japansk, indisk, singaporsk og libanesisk. På restauranten Pepper Crab tilbredes krabbene etter ditt ønske, men først velger du de selv levende fra akvariet.

Rommene
Hotellets 674 gjesterom er elegant innredet i moderne, orientalsk stil. Velg mellom rom på 39 m² med utsikt over storbyen, eller rom som er noe større, med utsikt mot den berømte Creeken (viken). Alle rom har aircondition, bad i marmor, badekar, minibar, telefon, flatskjerm TV med internasjonale kanaler, skrivebord, bankboks, kaffemaskin, strykejern, og hårføner. Alle rom har gratis Internettilkobling. Rommene har ikke balkong. Gratis ekstraseng for barn. 

Strand
Det går skyttelbuss til Jumeirah Beach Park daglig fra hotellet.

Beliggenhet
Grand Hyatt Dubai ligger like ved Dubais flyplass. Det er lett å komme seg rundt i Dubai med taxi, og prisen er betydelig lavere enn i Norge. Dessuten er det taksameter i alle taxier, så man er aldri i tvil om prisen. Man kan også prøve den nye metroen.


Inkludert:
- Fly tur-retur
- Hotell med frokost
- Ahlan service (VIP- behandling på flyplassen i Dubai)
- Privat flyplasstransport ved ankomst og avreise
- Gallamiddag på nyttårsaften

Kontakt oss på post@1001nattreiser.no hvis du ikke finner avreisedatoene du ønsker. 
 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz.
 
Hotellrommene
De fleste hotellrom har store vinduer og ikke balkong. Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. På enkelte hoteller er det også satt fram vannflasker av dyre merker, og dette er ikke gratis. Er du i tvil om hva som er gratis er det bare å spørre i resepsjonen. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng.
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips.
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål der hotellene er fulle hele sesongen, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom. I tilfelle vi ikke har ledige rom på hotellet du ønsker, vil vi sette deg opp på et lignende hotell med samme standard. Dette får du beskjed om når du bestiller reisen.
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree shopen.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 

Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 10 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.
 

Kart