Fun Island Resort & Spa (Hotellstandard: 3 stjerner)

Fun Island Resort & Spa

Fun Island er et enkelt, rimelig og populært hotell på en drømmeøy med turkise laguner og herlige sandstrender. Oppholdet inkluderer helpensjon.

Hotellet
Fun Island er en og blanding av sun & fun. Hotelløyen er 700m lang og 168m bred, med vakre, kritthvite strender og tropisk vegetasjon. De herlige lagunene rundt hotelløyen er ideelle for mange forskjellige typer vannsport. Ferieanlegget har dykkesenter, treningssenter, og spa som tilbyr kroppsbehandlinger og massasje. Kostnadsfri Wi-Fi er tilgjengelig i hotellets bar, og her er det ofte live underholdning. Når man ikke slapper av på stranden, kan man spille sandvolleyball, biljard, bordtennis, eller prøve vannsport som brettseiling, vannski og kanopadling. Det er også gode muligheter for dykking og snorkling, båtturer, fisketurer og delfinsafari.

Restauranter
Restauranten Farivalhu serverer frokostbuffé, lunsj og middag, mens Envashi Coffee Shop tilbyr et bredt utvalg av retter og drikkevarer. Oppholdet på Fun Island er fullpensjon.

Rommene
Rommene på Fun Island Resort har utsikt over havet eller atollene. Man kan velge mellom to typer rom:

Beach front room er 20 m2, med balkong med solsenger og strandhåndklær, eget bad med dusj, badekar og badeprodukter. Rommene har telefon, luftkondisjonering, minibar og sittehjørne. Mulighet for barneseng.
Deluxe Rooms er 60 m2, har egen balkong med solsenger og strandhåndklær. Rommene har gratis internett, luftkondisjonering, minibar, sittehjørne, te og kaffe fasiliteter, 32" LCD TV med internasjonale kanaler og eget bad med dusj, hårføner og badeprodukter. Utenfor rommet er det et privat område med eget utendørsbad.

Beliggenhet
Fun Island Resort ligger på South Male Atoll, en 45-minutters hurtigbåttur fra Male flyplass.

Spesielt for bryllupsreise og jubileer:
(Vigselsesattest kreves)
Bryllupsreise for vielse under 6 måneder før ankomst. En flaske musserende vin, fruktkurv

Sølv- og gullbryllup: En flaske musserende vin, og fruktkurv.
Bursdag under oppholdet: Bursdagskake og vin.

Kart