Fun Island Resort Maldives med helpensjon, 8 dager fra 12 975

8 DAGER / 7 NETTER I BEACH FRONT ROOM MED HELPENSJON FRA KR 12 975,-

Fun Island er et enkelt, rimelig og populært hotell på en drømmeøy med turkise laguner og herlige sandstrender. Oppholdet inkluderer helpensjon.
 

Hotellet
Fun Island er en og blanding av sun & fun. Hotelløyen er 700m lang og 168m bred, med vakre, kritthvite strender og tropisk vegetasjon. De herlige lagunene rundt hotelløyen er ideelle for mange forskjellige typer vannsport. Ferieanlegget har dykkesenter, treningssenter, og spa som tilbyr kroppsbehandlinger og massasje. Kostnadsfri Wi-Fi er tilgjengelig i hotellets bar, og her er det ofte live underholdning. Når man ikke slapper av på stranden, kan man spille sandvolleyball, biljard, bordtennis, eller prøve vannsport som brettseiling, vannski og kanopadling. Det er også gode muligheter for dykking og snorkling, båtturer, fisketurer og delfinsafari.

Restauranter
Restauranten Farivalhu serverer frokostbuffé, lunsj og middag, mens Envashi Coffee Shop tilbyr et bredt utvalg av retter og drikkevarer. Oppholdet på Fun Island er fullpensjon.

Rommene
Rommene på Fun Island Resort har utsikt over havet eller atollene. Man kan velge mellom to typer rom:

Beach front room er 20 m2, med balkong med solsenger og strandhåndklær, eget bad med dusj, badekar og badeprodukter. Rommene har telefon, luftkondisjonering, minibar og sittehjørne. Mulighet for barneseng.
Deluxe Rooms er 60 m2, har egen balkong med solsenger og strandhåndklær. Rommene har gratis internett, luftkondisjonering, minibar, sittehjørne, te og kaffe fasiliteter, 32" LCD TV med internasjonale kanaler og eget bad med dusj, hårføner og badeprodukter. Utenfor rommet er det et privat område med eget utendørsbad.

Beliggenhet
Fun Island Resort ligger på South Male Atoll, en 45-minutters hurtigbåttur fra Male flyplass.

Pris per person i beach front room 7 netter med helpensjon:
- 15. oktober - 14. desember: 12 975 kr. Begrenset antall plasser.
- 5. januar - 7. februar og 22. februar - 4. april: 16 200 kr
- 16. - 30. april: 15 850 kr
- 1. mai - 7. juni: 14 850 kr

Tillegg per person for oppgradering til Deluxe room med helpensjon 7 netter: 2000 kr

 

Pris inkluderer:
- Fly Gardermoen - Male - Gardermoen 
- Fun Island Resort: Beach front room med helpensjon (frokost, lunsj og middag) 7 netter
- Hurtigbåt t/r flyplass - Fun Island
- Skatter og avgifter

Spesielt for bryllupsreise og jubileer:
(Vigselsesattest kreves)
Bryllupsreise for vielse under 6 måneder før ankomst. En flaske musserende vin, fruktkurv

Sølv- og gullbryllup: En flaske musserende vin, og fruktkurv.
Bursdag under oppholdet: Bursdagskake og vin.

* Mulighet for forlengelse av oppholdet
Mulighet for oppgradering av romkategori
* Priser gjelder per person i delt dobbeltrom, og forutsetter ledighet på hotell og i rimeligste bookingklasse på fly.

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.

Informasjon

Generell informasjon om Maldivene
 
Maldivene
Maldivene er et øyrike som består av rundt 1192 øyer, fordelt på 26 atoller, hvorav cirka 202 øyer er bebodd. Bare 20 av disse har over 1000 innbyggere, og rundt 100 av øyene er hotelløyer. Totalt består Maldivene av 90.900 kvadratkilometer hvorav 99% er vann og 1% land. Det høyeste punktet ligger rundt to meter over havet. Totalt har Maldivene rundt 400 000 innbyggere, hvorav hovedstaden Males innbyggere er ca. 150 000 (2015). Dhivehi er det lokale språket, men på hotelløyene snakkes også engelsk. Nærmeste naboland er Sri Lanka og India.
 
Reise til Maldivene
Med 1001 Natt kan du reise til Maldivene året rundt. Vi tilbyr fleksible reiser hovedsakelig med Emirates, Qatar Airways og Turkish Airlines. Maldivene kan kombineres med Dubai eller Abu Dhabi, og du bestemmer selv reiselengden. Reisetid fra Oslo til Dubai er ca. 7 timer, og fra Dubai til Maldivene tar det 9 timer. Flyet lander på flyplassen som ligger på en egen øy ved siden av hovedstadsøya Male. 
 
Transport til hotellet
Fra flyplassen ved Male tar man enten motorbåt eller sjøfly til hotelløya man skal bo på. Det kan forekomme noe ventetid både ved ankomst og avreise. På flyplassen har de forskjellige hotelløyene egne representanter eller skranker hvor man får hjelp til videre transport. Skal du videre med sjøfly til hotellet ditt, kan du gå til sjøflyskranken (air taxi) for å sjekke inn bagasjen. 
Små kofferter, bager eller sekker som var håndbagasje på langflygningene må fraktes i sjøflyets lasterom. Pakk derfor gjerne verdisaker, pass/reisedokumenter o.l. i en egen liten veske som kan medbringes ombord i sjøflyet. Ved transport med sjøfly man du betale tilleggsavgift hvis bagasjen veier mer enn 20 kilo per person.
Hvis flyet lander etter kl. 16.00 er det nødvendig med overnatting på hotell på flyplassen før du kan ta transport videre til hotellet ditt. Er hjemreisen før kl 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen siste natt. 
 
Visum og pass
Besøkende får et 30-dagers turistvisum, uavhengig av nasjonalitet. Pass må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
 
Klima
Maldivene har et tropisk klima med stabil temperatur på mellom +29°C og +32°C både på land og i vann, året rundt. Luftfuktigheten er i gjennomsnitt rundt 80 %, med en sval bris. Fra desember til april er perioden med minst nedbør. Maldivene egner seg som reisemål hele året.
 
Strender
Maldivene har innbydende strender med hvit, finkornet sand. Maldivene har tidevann, og det forekommer ofte understrømmer utenfor atollene, og dels i kanalene, som leder havvannet inn til atollene. Vi anbefaler snorklere og dykkere å innlede ferien med et introduksjonsdykk, hvor man vil lære å snorkle ved rev som ligger helt inne ved atollene, før man beveger seg lengre ut. 
 
Tidsforskjell
+ 3 timer om sommeren og + 4 timer om vinteren.
 
Elektrisitet:
240 V. Ta med engelsk adapter med 3 plugger.
 
Valuta
Den lokale valutaen er Maldivian Ruffiya, og kommer i sedler på 2, 5, 10, 20, 50, 100 og 500. Hotellene/øyene foretrekker USD, Euro eller kredittkort. Det er lurt å ha med USD i mindre sedler til tips.
 
Religion
De fastboende på Maldivene er 100% sunnimuslimer. Den muslimske fastemåneden ramadan begynner ca. 17/6 2015. I denne perioden faster de lokale fra soloppgang til solnedgang. Tempoet kan derfor oppleves som noe langsommere enn normalt, og noen butikker kan holde stengt på dagtid.
 
Klær
Maldivene er en destinasjon med barfot luksus, derfor anbefales lette bomullsklær, shorts, t-skjorte og sandaler. Man kler seg noe mer formelt til middag, og menn bør ha langbukser. Vanlig badetøy kan benyttes til soling og bading, men er ikke tillatt å sole seg eller bade toppløs. Ved besøk på lokale øyer må skuldre og lår tildekkes. Det forventes at man viser respekt for kulturen.
 
Alkohol
Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer, samt pornografi til landet. Alkohol kan kjøpes på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt. 
 
Støy
Man vil kunne se og høre noe flytrafikk uansett hvor på Maldivene man velger å bo.  
 
Utflukter
I tillegg til å sole seg og bade, kan man bli med på noen av de spennende utfluktene som tilbys på hotelløyen. Man kan besøke en maldivisk fiskerlandsby, hovedstaden Male, eller ubebodde øyer. På hotelløyene er det også muligheter for dykking, seilturer, fiske og andre vannaktiviteter. 
 
Hovedstaden Malé
Malé er hovedstaden- og den største og mest folkerike øyen på Maldivene, med rundt 150 000 innbyggere. Byen har mange viktige historiske og religiøse landemerker og flere moskeer. For et innblikk i fortiden kan man besøke byens palass fra 1913, gravene til legendariske helgener, presidentpalasset og det nasjonale museet.
 
Shopping
Hotelløyene har egne souvernirbutikker og evt. små egne butikker. Skal man shoppe bør man besøke hovedstaden Malé. Her kan blant annet lokale- og importerte suvenirer, og elektroniske varer kjøpes til lave priser. Det er minimalt med moms på varer man kjøper på Maldivene. De momsfrie butikkene på flyplassen selger også blant annet elektronikk av god standard. 
 
Dykking
Øyriket i Maldivene er en av verdens mest populære dykkedestinasjoner, og en av de siste urørte stedene på jorden. Fargesprakende fiskestimer, skilpadder, spennende undervasatoller, daler, huler og vakre koraller er noe av det unike som venter dykkere på Maldivene. I det stille, klare, blå vannet har man god sikt. De fleste hotelløyer har dykkeskoler, og alle er pliktige å følge internasjonal sikkerhetsstandard. Dykkerutstyr leies ut av dykkerskolene.