Fujairah Rotana Resort & Spa Al Aqah Beach 4*+ (Hotellstandard: 4+ stjerner)

Fujairah Rotana Resort & Spa Al Aqah Beach 4*+

Lekkert, barnevennlig hotell på stranden i Fujairah. Hotellet har svømmebasseng, tennisbaner, gym og et utvalg av spisesteder.
 
Hotellet
Fujairah Rotana Resort & Spa er et eksklusivt hotell ved stranden og Det indiske hav. Hotellet tilbyr luksuriøse spa-behandlinger, flombelyste tennisbaner og røykfrie rom med balkong med panoramautsikt. På Fujairah Rotana Resort kan man slappe av på den private stranden eller ta en forfriskende dukkert i det store, temperaturkontrollerte bassenget. Hotellet er et utmerket valg for barnefamilier, og her finnes barneklubb, utendørs lekeplass og barnebasseng med vannsklie. I hotellets fellesområder er det gratis WiFi.
 
Rommene
Standard rommene er 38 m2, og har privat balkong, og bad med regndusj. Rommene er innredet i kolonistil, og har luksuriøst sengetøy, TV med internasjonelle kanaler, minibar, vannkoker, gratis te og kaffe. 
 
Restauranter
Mozaique serverer et utvalg av internasjonale retter, og tilbyr jevnlig temamiddager. Cocktailer og cubanske sigarer er tilgjengelig på Bar Muda. Strandbaren Sharkeys Bar har en avslappende atmosfære, trendy Waves Beach restaurant har herlig utsikt over hotellets vakre hager og havet. I Tropicana Pool Bar serveres lette måltider, snacks og drikke. Al Falaj er hotellets lobbykafé. Hotellet tilbyr 24 timers in room dining.
 
Beliggenhet
Fujairah Rotana Resort & Spa ligger i Fujairah, ved stranden mellom Hajar-fjellene og Det indiske hav. Kjøretid fra Dubai: rundt 2 timer.

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner på vår hjemmeside, er det bare å kontakte oss for prisforslag.