Four Points By Sheraton 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Four Points By Sheraton 4*

Utmerket hotell for en rimelig Dubai-ferie! Bo sentralt i Dubais historiske bydel Bur Dubai, nær metrostasjon og Burjuman kjøpesenter. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss til strand.
 
Hotellet
Koselig hotell sentralt i Dubai, med elegante rom. Fra hotellet kommer man seg enkelt til stranden Jumeirah Beach Park, med hotellets gratis skyttelbuss. Four Points by Sheraton ligger i den historiske delen av Dubai, Bur Dubai, kun syv minutters gange fra det store kjøpesenteret Burjuman. Hotellet har hyggelige restauranter, en bar, og en kafé. Som gjest kan man benytte hotellets treningsstudio og utendørsbasseng, som er omgitt av solsenger.

Rommene
Hotellets elegante rom har flatskjerm-TV med satellittkanaler, og kaffe- og tekoker, og romslig bad.
 
Restauranter
En utsøkt og rikholdig frokostbuffé serveres hver morgen. På hotellets prisbelønte indiske restaurant, som er utsmykket med vakker indisk kunst, man nyte autentiske, indiske spesialiteter. I tillegg har hotellet en middelhavsrestaurant, en pub og en kafé.
 
Beliggenhet:
Hotellet ligger i Dubais historiske bydel Bur Dubai, kun syv minutters gange fra kjøpesenteret Burjuman, og 10 minutters kjøring fra Jumeirah Beach strandpark. I gangavstand fra hotellet er det flere turistattraksjoner som Dubai Museum, og Meena Bazaar, og det gamle Bastakiya Quarters.

 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Emiratene 
 
Elektrisitet
Adapter er nødvendig, og lett å få tak i. Britisk standard med tre hull 220/240 V, 50Hz. 
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.
 
Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Depositum
Ved innsjekking betales et depositum, enten kontant eller med visakort. Beløpet varierer fra hotell til hotell, men blir uansett refundert ved utsjekking.
 
Ekstraseng
Når man bestiller hotellrom med barn, er dette basert på at barnet deler seng med foreldrene. I hotellbeskrivelsene står det om ekstraseng for barn er inkludert i prisen. Er ekstraseng ikke inkludert, betales dette direkte i resepsjonen ved innsjekking. Pris varierer fra 150 AED til 400 AED per natt avhengig av hotell og sesong. Barn under 3 år får gratis babyseng. 
 
Tips
Det er vanlig å tipse bagasjebærerne ved inn- og utsjekking, samt annet serviceytende personal man er fornøyd med. Til sjåføren som henter deg på flyplassen er det vanlig å gi ca. 10 DHS i tips. På restauranter er det vanlig å legge igjen rundt 10% av regningen i tips. 
 
Vær tidlig ute med bestillingen
Vi har mange populære hoteller i våre tilbud, og Dubai er et meget attraktivt reisemål, så det er viktig å booke i god tid før avreise, for å sikre seg rom på ønsket hotell. Alternativt vil vi anbefale et lignende hotell med samme standard. 
 
Alkohol
På mange av hotellene serveres det alkohol, men vær oppmerksom på at det i hht. lokale lover er forbudt å servere alkohol noen dager i året. Som gjest har du ikke krav på rabatt eller erstatning hvis dette skulle inntreffe under ditt besøk. Alkoholen som serveres på hotellene er dyr, så det kan derfor lønne seg å kjøpe med fra taxfree.
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering til større rom eller suiter.
 
I Emiratene har vi en stor database av hoteller vi samarbeider med. Har du et drømmehotell du ikke finner i våre tilbud, er det bare å kontakte oss for prisforslag.
 
Offentlige strender i Dubai
Fra de fleste byhoteller som ikke har privat strand, går det skyttelbuss til blant annet Jumeirah Beach Park. Det er viktig å huske på at to dager i uken er strandområdene kun åpne for damer og barn under 4 år. Forhør deg i resepsjonen på ditt hotell for å få vite hvilke alternativ som finnes for strandbesøk. Adgang til strendene koster 5 AED (ca. 13 kr) per person. På enkelte strender koster det ekstra for solseng og parasoll.

Kart