Falcon Naama Star Hotel 3* (frokost) (Hotellstandard: 3 stjerner)

Falcon Naama Star Hotel 3* (frokost)

Hotellet har en meget sentral beliggenhet med utallige butikker, restauranter, utesteder og kafeer, kun et steinkast fra hotellet. Strendene i Naama Bay ligger en kort spasertur unna hotellet. 

Hotellet
Falcon Naama Star har et treningsrom, spa, utendørsbasseng, boblebad og en restaurant som serverer lokale spesialiteter tilberedt med ferske lokale råvarer. Hotellet ligger under 7 minutters gange fra strendene i Naama Bay. Det arrangeres jevnlig musikkshow og levende folkemusikk på hotellet om kvelden. Man kan spille bordtennis eller biljard på hotellets spillrom. Gratis WiFi i lobbyen.

Rommene
Hotellet har 188 rom, fordelt over to etasjer. Alle de store og luftige rommene er enkelt innredet i beige farger og har TV, klimaanlegg og en velfylt minibar.

Restaurantene
Hovedrestauranten serverer frokost, lunsj og middag med ulike temaer. I terrassebaren serveres enkle småretter, tropiske cocktailer og alkoholfrie drikkevarer. Hotellet har en koselig kafé som serverer varme drikker og salater.

Beliggenhet
Hotell Falcon Naama Star ligger 12 km fra Sharm el Sheikh lufthavn og under 5 minutters gange fra de viktigste handlegatene i Naama Bay, sentrum av Sharm El Sheikh. Her finnes Hard Rock Café, Little Buddha, utesteder, barer med mer. Hotellet ligger ved siden av Genena City som er et stort kjøpesenter med butikker, kafeer og restauranter. Fra hotellet tar det rundt 7 minutter å gå ned til strendene i Naama Bay.

Erbjudandet inkluderar en gratis 3-rätters välkomstmiddag på Little Buddha i Naama Bay!

Kart