Falcon Hills Hotel 3* (uten måltider) (Hotellstandard: 3 stjerner)

Falcon Hills Hotel 3* (uten måltider)

Koselig hotell i Hadaba, med svømmebassenger, tennisbaner og restaurant. Fra hotellet går det daglig gratis skyttelbuss til Naama Bay og til strand med gode snorkle-og dykkemuligheter. 
 
Hotellet
Falcon Hills Hotel har utmerkede snorkle- og dykkemuligheter, og eget dykkesenter med utlån av utstyr. Hotellet ligger i Hadaba på Ras Um Sid-platået, ikke langt unna Il Mercato- et koselig utendørs kjøpesenter med restauranter, kafeer og butikker. Internett i fellesområder mot tillegg. Hotellet har to utendørsbassenger, barnebasseng, lekeplass, tennisbaner, minifotballbane, biljard, bordtennis, og spa som tilbyr massasjebehandlinger sauna og tyrkisk bad. Hotellet benytter to strender, og det er fri tilgang til den ene stranden. Mellom hotell og strand går det gratis skyttelbuss flere ganger om dagen. Stranden har badebrygge og tilbyr gratis utlån av solsenger parasoller. Hotellet tilbyr også gratis transport til sentrum av Sharm El Sheikh- Naama Bay på ettermiddagen. Ved hotellet arrangeres show og underholdning to ganger i uken.
 
Rommene
Hotellet har 132 enkle rom, med egen balkong, satellitt-TV, klimaanlegg, lite kjøleskap, bankboks, og eget bad med badekar, dusj og hårføner. Dobbeltrommene er egnet for 2-3 personer eller 2 voksne, med 2 barn under 6 år.
 
Restaurant og bar
Falcon Hills har en buffetrestaurant som hvor frokost lunsj og middag serveres, samt en bar, døgnåpen kafé og bassengbar.
 
Beliggenhet
Hotellet ligger på Ras Um Sid-platået i Hadaba, ikke langt fra Il Mercato. Sharm El Sheikh lufthavn ligger 18 km unna. Naama Bay som er sentrum av Sharm El Sheikh ligger rundt 7 km fra hotellet. 

Informasjon

Generell informasjon om hoteller i Egypt
 
Hotellrommene
Noen hoteller har egne hotellrom for røykere, mens andre hoteller har kun røykfrie rom. På hotellrommene er det satt fram gratis kaffe, te, sukker og vannflasker. Dette suppleres ved rengjøring av rommet. Alle hoteller tilbyr et utvalg av gratis toalettartikler, og enkelte hoteller har tøfler og badekåpe. Hotellrommene blir ryddet og rengjort daglig. Innholdet i minibaren koster ekstra.

Deling av hotellrom
I følge egyptisk lov kan man ikke dele rom med egyptiske statsborgere av motsatt kjønn, om man ikke er gift. 
 
Oppgradering av rom
I våre tilbud har vi satt opp enkle romkategorier, men det er mulighet for oppgradering av utsikt og til større rom eller suiter.

Badebleier
Babyer/små barn må ha på badebleie ved bading i basseng.
 
Elektrisitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Internett
Internett er tilgjengelig i ulik grad på de forskjellige hotellene. I hotellbeskrivelsene oppgis  hva som gjelder for hvert hotell. Hotellrommene har enten tilkobling eller trådløst nettverk, gratis eller mot betaling. Mange hoteller har gratis WiFi i fellesområdene.
 
Tips
Lønningene i Egypt er generelt lave, og er ofte basert på at ansatte får tips i tillegg til lønn. Det er lurt å ha 5 og 10 pundsedler tilgjengelig for å tipse diskret til de som er behjelpelige under ferien. Det er vanlig å betale tips til lokalguider, sjåfører, servitører, renholdspersonell på hotell og bagasjebærere. Reiselederne kan samle inn tips per person som blir fordelt til de ansatte på hotellet, båten, guider, sjåfører etc.

Bekledning
Egypt er et muslimsk land og egyptere går som regel konservativt kledd. På stranden og ved bassengområdene er det helt ok med strandklær som badedrakt og bikini, men toppløs soling og bading anbefales ikke.