Fairmont Dubai 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Fairmont Dubai 5*

Elegant luksushotell med 13-serverings- og underholdningssteder og luksuriøse, velutstyrte rom. Hotellet har et moderne treningssenter og to flotte svømmebasseng med panoramautsikt over havet og Dubai. Fra hotellet går det gratis skyttelbuss til strand og kjøpesentre. Gratis høyhastighets WiFi over hele hotellet.

Hotellet
Det ikoniske luksushotellet Fairmont Dubai har en gunstig beliggenhet langs Sheikh Zayed-veien i sentrum av Dubai, overfor Dubai World Trade Centre og kun 10 minutter med bil eller T-bane fra Dubai Mall, Burj Khalifa og de berømte fontenene. Her tilbys utendørsbassenger, et luksuriøst spa og 13 serverings- og underholdningssteder. Hotellet har to bassenger på takterrassen med flott utsikt over byen, samt et toppmoderne treningssenter. Spaet på Fairmont Dubai tilbyr syv private behandlingsrom, og et stort behandlingstilbud. Den offentlige Jumeirah-stranden ligger bare noen få minutters kjøring unna hotellet. WiFi er gratis over hele hotellet. Hotellet tilbyr gratis skyttelbuss til ulike kjøpesentre og strand.

Rommene
Alle de 394 rommene og suitene på Fairmont Dubai kombinerer klassisk eleganse med moderne innredning og fasiliteter. Alle rommene har Nespresso kaffemaskin, sittehjørne, skrivebord, minibar, safe, gulv-til-tak-vinduer med panoramautsikt over Persiabukten og Dubai. Rommene har også et stort bad med kostnadsfrie badeprodukter, hårføner, badekåpe og slippers. Standard-rommene er 41m2 og ligger i 21. - 32. etasje. Hotellet har fem handikapvennlige rom. Gratis høyhastighets WiFi er tilgjengelig på rommene.

Restauranter
Fairmont Dubai tilbyr sine gjester unike matopplevelser, moderne spisesteder og underholdningssteder. På stemningsfulle Noire kan man nyte servering i mørket, mens på den moderne japanske restauranten Café Sushi kan man nyte et utvalg av sushi-kreasjoner. På gourmetkafeen Pronto tilbys ferske kaker og en aromatisk lunsjmeny i en livlig atmosfære. Nyt en tyrkisk matopplevelse i utendøsrssalongen på Dokuz, som også tilbyr et komplett utvalg av smaksrik shisha og fantastisk utsikt over Sheikh Zayed Road. Man kan også spise på den prisbelønte biffrestauranten The Exchange Grill, og Cascades serverer en rekke internasjonale delikatesser. Trophy Room ligger på lobbynivået et ideelt sted å heie på sine favorittlag, mens man nyter det beste av mat og drikketilbud i en av Dubais ledende sportsbarer. På Fairmont Dubai finner man også to av de mest trendy nattklubbene i byen. 

Beliggenhet
Fairmont Dubai ligger kun noen få minutter fra Dubais kystlinje, med en rekke populære strender som Jumeirah-stranden og Kite-stranden. Noen få T-banestasjoner fra hotellet ligger Mall of the Emirates – et kjøpesenter over flere etasjer som huser Ski Dubai, Midtøstens første innendørs skianlegg og snøpark. 

Kart