Ghaliet Ecolodge & Spa Siwa 3* (Hotellstandard: 3 stjerner)

Ghaliet Ecolodge & Spa Siwa 3*

Opplev den autentiske oasen Siwa, og bo midt i en palmehage med en naturlig kilde som svømmebasseng. La deg fortrylle av denne bortgjemte idyllen i Egypts vestlige ørken!

Hotellet
På Ghaliet Ecolodge & Spa lever du i en autentisk atmosfære hvor hver detalj er i tråd med gamle Siwanske tradisjoner. Hotellet er bygget av leire og salt, i en stor frodig palmehage. Midt i hagen ligger et innbydende svømmebasseng som er en naturlig kilde. Hotellet har en restaurant hvor frokost, lunsj og middag serveres. På Ghaliet lever du i ett med naturen, akkurat slik som Siwas innbyggere har gjort i flere tusen år. 
 
Rommene
Hotellet har 12 koselige rom som er innredet med en egen personlighet og følelse. Bor du øverst har du et gjennomsiktig glasstak over deg, som gir deg følelsen av å sove under åpen himmel. Rommene på bakkeplan med egen liten bakhage. Utenfor rommene er det en hyggelig uteplass hvor man kan slappe av og nyte stillheten og naturen. 
 
Beliggenhet
Siwa ligger i Egypts vestørken, 740km vest for Kairo. Dette koselige hotellet ligger midt i Siwa-oasen med kort vei til oasens mange severdigheter.