Emiratene

EMIRATENE

Emiratene er mulighetenes reisemål som byr på lekre strender, sol, luksushoteller, arabisk ørkeneventyr, vakker natur, shopping, moderne teknologi og opplevelser for livet!

I tillegg til sol og et herlig vinterklima, kan du i Emiratene oppleve fantastisk arkitektur, moderne attraksjoner og flotte sandstrender ved Den arabiske gulf og Det indiske hav. Her setter bare fantasien grenser for hva du kan fylle ferien din med.

Før oljen ble funnet på 60-tallet, levde innbyggerne av fiske og perledykking der de risikerte livet for å få endene til å møtes. Nå har Emiratene blitt forvandlet til et av verdens finansielle sentrum, og en topp feriedestinasjon for enhver smak. Emiratene er nå verdensledende innen innovasjon og nyskapning, og Dubai har blitt kåret til å være vert for Expo 2020. Dette vil bli en seks måneder lang utstilling innen handel, innovasjon, og produkter fra hele verden. Det forventes at mer enn 25 millioner mennesker vil besøke utstillingen i 2020. Dette store internasjonale arrangementet vil påvirke utbyggingen og turismen i De Forente Arabiske Emirater i sin helhet, og virkelig tilrettelegge enda mer for landets turisme.

Det er totalt syv emirater, og vi arrangerer turer til Dubai, Abu Dhabi og Fujairah, kombinert med spennende ørkenhoteller. Som en av verdens tryggeste destinasjoner, er Emiratene perfekt for både barnefamilier, vennegjenger og par, enten man vil la seg rive med av luksusen, eller har litt lavere budsjett.

Dubai
Opplev den supermoderne storbyen oppfyller de flestes feriedrømmer. Dubai er i dag en av verdens mest populære feriedestinasjoner, og emiratet har som plan å bli verdens reisemål nummer én innen 2020. Med slike ambisjoner er konstruksjon av stadig nye fasiliteter og attraksjoner en nødvendighet, og derfor en stor prioritet. Resultater av dette er blant annet verdens høyeste bygning Burj Khalifa på hele 828 meter med fantastisk utsikt, verdens største shoppingsenter The Dubai Mall med 1200 butikker og 160 spisesteder, verdens eneste 7 stjernes hotell Burj Al Arab, og den flotte kunstige øyen The Palm. Dubai har lange hvite strender ut mot Den arabiske gulfen, og du kan du prøve deg på brettseiling, vannski og dykking i det veltempererte havet. Du kan få et innblikk i Dubais historie, tradisjoner og kultur på Dubai Museum.

Abu Dhabi
Det oljerike emiratet Abu Dhabi, som byr på lekker arkitektur, herlige strender, rolige omgivelser, storbyliv og luksus. Abu Dhabi er Emiratenes hovedstad, og er det største emiratet i De Forente Arabiske Emirater. På denne trendy destinasjonen er det uendelige muligheter for aktiviteter og opplevelser for store og små, med en blanding av tradisjonell beduinkultur og hypermoderne teknologi. I Abu Dhabi kan du besøke verdens største, innendørs temapark Ferrari World, som har den 2,7 kilometer lange ‘Formula Rossa’, verdens raskeste berg- og dalbane.

Fujairah
Fujairah er den perfekte destinasjonen for deg som ønsker sol, strand og avslapping. Våre håndplukkede hoteller i Fujairah ligger rett ved stranden. Dette lille emiratet ligger ved Det indiske hav, ca. to timers kjøring fra Dubai. Her er det den vakre naturen som dominerer, med lange sandstrender og flotte fjell. Når man ikke slapper av på stranden, kan man dykke, dra på oppdagelse rundt i Fujairah, og mer eventyrlystne kan oppleve ørkenen og vakre kilder i fjellene. I tillegg er det også shoppingmuligheter. Fujairah har også en eldre bydel med et museum, som forteller om tidligere tiders kultur og tradisjoner i det lille emiratet.

Ørkenhotell
Velg en reise med ørkenhotell for den komplette Emiratene-opplevelsen! Da får du med deg den ekte stemningen, og et innblikk i ørkenlivet, med sin stillhet og sjarm. Unike, luksuriøse og stemningsfulle ørkenopplevelser kan kombineres med storby og strandliv i Abu Dhabi og Dubai. Lev deg inn i den ekte 1001 Natt-stemningen! Ørkenhotell kombinert med by og strand i Abu Dhabi og/eller Dubai vil gi deg den optimale smaken av arabisk eventyr. Opplev luksus i ørkenen, hvor du bor i en fredlig arabisk atmosfære som gjør godt for kropp og sjel.

Bli med på en av våre spennende og innholdsrike spesialreiser!
I Emiratene er det mye å se og oppleve, men når du reiser med 1001 Natt Reiser trenger ikke det ene ferieønsket å utelukke det andre. Vi har satt sammen noen spennende kombinasjonsreiser for å gjøre ferien din komplett, slik at du kan få med deg både pulserende storbyliv, ørkeneventyr og rolige dager ved stranden.

Information

Til vores skræddersyede pakker til Maldiverne, Egypten, Bali og Oman, besøg destination sider.