Dusit Thani Abu Dhabi 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Dusit Thani Abu Dhabi 5*
Stilfullt hotell i Dubais hovedstad Abu Dhabi. Hotellet har utendørsbasseng med bassengbar, gym, gratis og WiFi over hele hotellet
 
Hotellet
Dusit Thani er et moderne hotell med elegante rom, utendørsbasseng med bassengbar og gratis Wi-Fi overalt. Hotellgjestene kan benytte seg av hotellets fullt utstyrte treningsstudio, slappe av i boblebadet eller nyte massasjebehandlinger på Namm Spa. Noen av fasilitetene koster ekstra.

Rommene
Alle rommene på Dusit Thani har elegant innredning i varme farger, store gulv-til-tak-vinduer med utsikt over byen, flatskjerm-TV, iPod-dokk, gratis WiFi, et romslig arbeidsområde og bad med regndusj og badekar. Deluxe room er hotellets standard rom.

Restauranter
Hotellet har et godt utvalg av spisesteder, deriblant en internasjonal restaurant som er åpen hele dagen, en moderne biffrestaurant og en ekte thai-restaurant som byr på personlig service i en vennlig atmosfære. In-room dining er tilgjengelig hele døgnet.

Beliggenhet
Dusit Thani Abu Dhabi ligger sentralt til i det nye regjeringsstrøket, i nærheten av mangroveskogen rett øst for sentrum og en kort kjøretur fra strandpromenaden. Abu Dhabi Exhibition Centre ligger 15 minutters kjøring fra Dusit Thani. Hotellet ligger 5 km unna Al Wahda Shopping Mall og 11 km unna Corniche beach

Kart