Donatello Hotel 4* (Hotellstandard: 4 stjerner)

Donatello Hotel 4*

Donatello Hotel er et 4-stjernershotell som ligger kun 10 minutters gange unna det berømte kjøpesenteret Mall of the Emirates og Ski Dubai.

Hotellet
Med sin beliggenhet mellom Dubai sentrum og Dubai Marina, er hotellet bra valg når man vil utforske Dubai. Donatello Hotel byr på et utvalg av spisesteder, en takterrasse med basseng og bassengbar, samt et velutstyrt gym og spa. 

Rommene
Alle rom på Donatello Hotel er moderne innredet med LCD-TV, skrivebord, minibar, air condition, safe, kaffe- og te-fasiliteter. Rommene har gratis WiFi og romslige bad med hårføner.

Restauranter
Hotellet har flere serveringssteder, som blant annet ORO Restaurant, med fristende lunsjbuffet og et godt utvalg drikke. I hotellets lobby lounge kan man ta seg noe å drikke mens man slapper av til live piano-underholdning. Ved bassenget er en poolbar som serverer drikke og snacks. Donatello Restaurant og Lounge tilbyr fristende forretter og hovedretter. Hungry Monkey Lounge & Pub er det perfekte stedet å spise, drikke og slappe av til musikken fra husets DJ.

Beliggenhet
Donatello Hotel ligger mellom sentrum av Dubai og Dubai Marina. Hotellet er et godt utgangspunkt for å utforske Dubai, med metrostasjonen Mall of the Emirates kun ca. 500 meter fra hotellet, og til metrostasjonen Sharaf DG er det bare 200 meter. Fra hotellet tar det 10 minutter å spasere til Mall of Emirates hvor det er et enormt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og til og med muligheter for å stå på ski. 

Kart