Desert Islands Resort & Spa by Anantara 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Desert Islands Resort & Spa by Anantara 5*

Stemningsfullt og lekkert hotell, med flott svømmebasseng og vakre omgivelser. Her ligger alt til rette for en avslappende og uforglemmelig ferie. Kan kombineres med Dubai og/eller Abu Dhabi. En unik mulighet for å oppleve ørkenen og naturen på nært hold.

Ørkenhotellet
Det første man legger merke til er det flotte resepsjonsområdet, hvor man umiddelbart forstår hvilket sted man har kommet til. Det kan virke som en drøm å bo på en ørkenøy med over 12000 eksotiske dyr, kvitrende fugler, vakre hager, og strålende sol. Dette er virkeligheten på Desert Islands Resort & Spa by Anantara, på øyen Sir Beni Yas. På denne ørkenøyen kan du kan se ulike typer gaseller, sjiraffer, påfugler, sturts, geparder og kaniner. Det har blitt plantet over 3 millioner trær for at dyrene skal trives. Hotellet har et stort lekkert basseng med utsikt over havet, barne- og tenåringsklubb, tennisbane, møterom, treningsrom, spa, og et utvalg av eksklusive stemningsfulle restauranter og kafeer.

Vennligst bemerk at vi selger dette som et ørkenhotell (på en øy), og ikke som et strandhotell! Ved hotellet er det en strand med solsenger, men dette er ikke en sandstrand. Bunnen er steinete, så hvis man ønsker å bade anbefaler vi å benytte badesko. Det arrangeres snorkle- og dykketurer via hotellets aktivitetssenter.Rommene
Hotellet har 64 elegante rom og suiter. Alle gjesterom har TV med internasjonale kanaler, air condition, takvifte, Nespresso kaffemaskin, vannkoker, skrivebord, gratis WiFi og minibar. Hyggelig balkong, med komfortable solsenger og vakker utsikt over havet, hotellets hager, og basseng. Ekstraseng til barn er inkludert i prisen.

Restauranter
Hotellkomplekset har flere restauranter å by på, og vi anbefaler Samak som blant annet serverer fantastisk grillet sjømat og nydelig biff. Den hyggelige bassengbaren Al Shams serverer snacks og forfriskninger, á la carte-restauranten The Palm byr på kokkekunster fra Midtøsten, mens Amwaj serverer tapas og har nydelig utsikt mot havet. Frokost er inkludert. Mulig å oppgradere til halvpensjon ved bestilling av reisen.

Beliggenhet
Hotellet ligger på en ørkenøy i Den Arabiske Gulfen. Kjøreturen fra Abu Dhabi til båthavnen er 2,5 timer, mens det tar 4 timer fra Dubai. Deretter tar man båt i 25 minutter, og buss på øyen i 25 minutter, før man når fram til resepsjonen.

Inkludert:
- Fly tur/retur
- Hotell
- Privat transport mellom hotell / destinasjoner

- Frokost
(Gallamiddag på nyttårsaften)

Dette hotellet selges hovedsakelig som del av en pakke. Dersom du ønsker en skeddersydd reise, kan du sende en e-post med dine ønsker til post@1001nattreiser.no 

Informasjon

Utflukter på Desert Islands Resort & Spa by Anantara
Bli med på spennende aktiviteter og utflukter. Hotellet tilbyr noe for enhver alder og smak! Utfluktene og aktivitetene bestiller du på hotellets aktivitetssenter.

Bueskyting
Bueskyting er en gammel og verdifull arabisk tradisjon, som du har mulighet for å prøve på dette ørkenhotellet. Uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, finnes utstyr og opplæring som får deg nærmere målet. Du velger selv om du vil ha målet fra 5 til 30 meter unna. Fra 6 år og oppover.

Kajakkpadling
For å oppleve hvor vakker Sir Bani Yas øyen egentlig er, bør du få med deg en kajakktur. Det rolige vannet utenfor øyen er perfekt for padling. Grundige instruksjoner blir gitt i forkant.

Kajakkpadling i mangrovesump
Det vakreste området å padle er i mangrovesumpen på øyens østlige side.
Turene er bare tilgjengelige når det er høyvann. Passende for både nybegynnere og mer erfarne padlere fra 8 år og oppover.

Sykling i ørkenfjellene
Bli med på en guidet sykkeltur på Sir Beni Yas, til øyens mest interessante steder, samtidig som du holder deg i form. Det finnes en rekke forskjellige sykkelruter, både for erfarne syklister og nybegynnere. Husk å ta med kamera, for du vet aldri når du møter på øyens eksotiske frittgående dyr! Passende for alle aldre (et år og oppover). Pakk med deg lukkede sko (joggesko el.).

Jeepsafari blant øyens dyreliv
På øyen Sir Beni Yas arbeides det hele tiden med å utvikle og opprettholde det rike dyrelivet. Det tilbys spennende turer rundt på øyen for å komme i nærkontakt med disse eksotiske dyrene. Profesjonelle guider med kunnskap om dyre- og plantelivet på ørkenøyen sørger for at du får se elegante gaseller, påfugler, struts, hyener og kanskje til og med geparder og sjiraffer. Ta med kamera! Utflukten er passende for hele familien.

Fotturer for å oppleve øyens dyreliv
Det er muligheter for ulike turer til fots, for å få et nærmere inntrykk av øyens natur og dyreliv. Avhengig av ønsker og treningsnivå, kan du velge en rute som passer for deg. Nyt landskapet og tren samtidig. Passer fra 6 år og oppover. Husk gode gåsko og kamera!

Snorkling og dykking
Utforsk verdens hemmeligheter under havoverflaten. Forskjellige snorkle- og dykkemuligheter med guide tilbys i hotellets regi. En fargerik undervannsverden venter på deg!

Klosteret
Besøk østsiden av Sir Beni Yas øyen og oppdag det som er igjen etter et kristent kloster fra år 600 e.Kr. Klosteret ble forlatt av de siste munkene i år 750 e.Kr., etter ankomsten av islam århundret før. Dette er det eneste tidlige kristne stedet i De Forente Arabiske Emirater, og er derfor av stor historisk betydning internasjonalt. En av grunnene til at klosteret ble etablert på denne øyen, er øyens strategiske beliggenhet på en stor sjørute fra Mesopotamia gjennom Persiabukten til sørøst Arabia og videre. De kristne i dette området var involvert i handel, og da først og fremst perleindustri. Turen gir deg også en utmerket mulighet til å oppleve den vakre øyen.

Dyphavsfiske 
Bli med i en fiskebåt for opp til fire personer, og opplev en avslappende tur ut på havet i enten tre eller seks timer. Du blir ivaretatt av et hyggelig team av erfarne fiskere, uansett om du er nybegynner eller en erfaren fisker selv. Gjester kan kun ta med seg én fisk per båttur, som gis til hotellets mesterkokk, og tilbredes etter ditt ønske. Arrangeres kun ved gode værforhold. Fiskeutstyr, fisketillatelse og drikke er inkludert. Ekstra snacks og lunsj kan serveres ved forespørsel, mot pristillegg.

Hesteridning
Hotellet har egen stall, og tilbyr ridetimer, omvisninger og utflukter med hest i ørkenen.