Dana Beach Resort 5* (Hotellstandard: 5 stjerner)

Dana Beach Resort 5*

Perfekt strandhotell med gode fasiliteter for en avslappende og solrik ferie ved Rødehavet.

Dana Beach resort ligger ved et vakkert, privat strandområde ved Rødehavet i Hurghada. Hotellet ligger på et 181 000 m² stort anlagt område med laguner og bassenger. Her finnes alt man trenger for en herlig ferie i solen. Du kan slappe av på en solseng under en parasoll på Danas private strandområde eller ved de store, innbydende bassengene. Mulighetene for aktiviteter er mange. Man kan leie pedalbåter, og bli med på vanngymnastikk eller vannpolo. Andre populære aktiviteter ved hotellet er tennis, bordtennis, biljard, hesteridning, kamelridning, håndball, basketball, minigolf, volleyball og dart. Hotellet har også en barneklubb. Rødehavet byr på fantastiske snorkle- og dykkemuligheter, og det er mulig å ta dykkekurs i regi av hotellets dykkesenter.

Rommene
Hotellet har 841 rom, fordelt på tre etasjer.  De lyse rommene på Dana Beach har store vinduer, lyse tremøbler samt eget bad med hårføner og gratis badeprodukter. Standard rommene utgjør totalt 35m2, og er også utstyrt med safe, minibar og te- og kaffe fasiliteter. Det er kun plass til en ekstraseng per rom.

Restauranter
Dana Beach har fire restauranter som serverer blant annet middelhavsmat, italienske- og egyptiske retter. Hotellet har også diskotek, casino, pianobar, og strandbar med utsikt over Rødehavet. Man får en ekte egyptisk følelse på shishakafeen hvor det ofte er live underholdning.

Beliggenhet
Dana Beach ligger rett ved en flott sandstrand.

Kart